1 dagvanaf € 43,00 p.p.

Antwerpen

Bezoek met een busreis Antwerpen: een bruisende stad waar de leerlingen starten met een 3 uur durende fietstocht. Een schoolreis naar Antwerpen is dus niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens een erg sportieve dagbesteding!

Nadat u met een busreis in Antwerpen bent gekomen, starten de leerlingen met een 3 uur durende fietstocht. Op die manier maken zij op een sportieve en ook leerzame manier kennis met de bekende en minder bekende buurten van Antwerpen. Vervolgens brengt u met zijn allen tijdens dit dagje Antwerpen een bezoek aan een traditionele chocoladewinkel, waar de chocola ook nog op een traditionele wijze wordt bereid. De leerlingen krijgen vervolgens uitleg over de geschiedenis van het chocolade- en marsepein maken; uiteraard afgesloten met een smakelijke demonstratie. De rest van uw dagje Antwerpen is ter vrije besteding.

De basisgegevens van deze busreis naar Antwerpen zijn hier weergegeven. Het precieze programma en de tijden zijn uiteraard naar eigen smaak verder in te vullen; wij kunnen u hierbij voorzien van advies. U vertrekt om 07.00 uur vanaf uw opleiding met bestemming Antwerpen waar u het programma zult volgen. U reist per luxe touringcar welke voorzien is van bar, toilet en DVD. Omstreeks 19.30 uur keert u weer terug bij school en is uw schoolreis naar Antwerpen ten einde.

Vertrek: 07.00 uur
Thuiskomst: 19.30 uur

Alle dagtochten zijn gebaseerd op 90 personen en uitgevoerd per luxe touringcar. De prijzen zijn inclusief vervoer, accommodatie en/of toegang tot de beschreven activiteiten of attractieparken. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), vertreklocatie, groepsgrootte, eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Antwerpen?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Antwerpen

Overige gegevens

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.