1 dagvanaf € 40,00 p.p.

Amsterdam

Bezoek met uw leerlingen tijdens een schoolreis Amsterdam! Het basisprogramma bestaat uit een bezoek aan de Amsterdam ArenA met een speciale rondleiding voor scholieren en een bezoek aan The Amsterdam Dungeon. Uiteraard zijn het programma en de tijden van dit dagje Amsterdam geheel naar eigen smaak aan te passen!

Schoolreis Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van ons land. Een fantastische belevenis voor uw leerlingen, en dus zeer geschikt voor een georganiseerde schoolreis. U gaat zorgeloos op pad, want wij hebben alles al voor u gedaan. Dat betekent dat u profiteert van een gevarieerd en uitdagend programma gedurende dag, terwijl u op de stoep wordt afgezet en weer opgehaald. Tussentijds ontdek de groep alles over Amsterdam, de geschiedenis en het heden. Amsterdam is dynamisch en we willen alle deelnemers van de schoolreis naar Amsterdam een unieke belevenis bieden. Bent u benieuwd hoe we dat doen? Maak kennis met ons programma en boek een georganiseerde schoolreis naar Amsterdam. 

Hoe ziet het programma er voor een dagje Amsterdam uit? Allereerst bezoekt u met de leerlingen of studenten de thuishaven van Ajax: de Amsterdam ArenA. Hier wacht uw groep een uitgebreide rondleiding, speciaal voor scholieren. U bezoekt het hele stadion en u ziet onder andere de grasmat, de perskamer, de controlekamer en de business seats. De rondleiding eindigt in het Ajax-museum.

’s Middags bezoekt u tijdens deze dagtocht in Amsterdam “The Amsterdam Dungeon”, nog voor velen een onbekende attractie. The Amsterdam Dungeon is een combinatie van een museum, een voorstelling en een attractiepark! Ontdek de bloederige geschiedenis die op school nooit geleerd werd, over de martelmethoden die gebruikt werden door gewetenloze martelaren op de grootste moordenaars uit de geschiedenis. The Dungeon zorgt bij de bezoekers voor angst zoals geen enkele andere attractie dat doet. Iedereen die tijdens de schoolreis in Amsterdam The Dungeon durft te betreden, krijgt een ervaring die kippenvel bezorgt!

Hier treft u de basisgegevens aan van de dagtocht en schoolreis naar Amsterdam. Het programma en de tijden mag u uiteraard zelf invullen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien. 

U vertrekt om 08.30 uur vanaf uw opleiding met bestemming Amsterdam, waar u bovengenoemd programma gaat ondernemen. U reist per luxe touringcar, welke is voorzien van bar, toilet en DVD.  Om 17.30 uur keert u bij het vertrekadres weer terug van uw schoolreis naar Amsterdam.

Alle dagtochten zijn gebaseerd op 90 personen en uitgevoerd per luxe touringcar. De prijzen zijn inclusief vervoer en/of toegang tot de beschreven activiteiten of attractieparken. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), vertreklocatie, groepsgrootte, eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Amsterdam


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.