3 dagenvanaf € 325,00 p.p.

Lissabon

De Portugese hoofdstad Lissabon vormt het politieke en culturele centrum van Portugal. Het stadscentrum Baixa is een mengeling van oude straatjes en moderne winkelstraten, terwijl de nauwe straatjes van Alfama en Bairro Alto op de heuvels aan beide zijden van het stadscentrum een zeer apart karakter hebben. In de wijk Belém aan de rivier de Taag staan de voor Lissabon zo typerende Torre de Belém en het prachtige 16e-eeuwse klooster van Jerónimos. Vanaf hier heeft u een prachtig zicht op de bekende Ponte 25de Abril. Een bezoek aan het Castelo de São Jorge mag eigenlijk ook niet ontbreken.
Lissabon wordt soms wel ‘de stad der emoties’ genoemd, hetgeen u zult terugvinden in de vele restaurantjes waar oude klaagliederen worden gezongen, de beroemde Fado. Een belevenis die u op emotionele wijze mee terug neemt naar het oude Lissabon.

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Lissabon. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. 

Dag 1 
Voor uw vliegreis heeft u vandaag een vlucht naar Lissabon. Na aankomst staat er een transfer voor u klaar om u naar het hotel te brengen waar u incheckt. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. 

Dag 2 
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 

Dag 3 
Op deze laatste dag wordt u door de transfer opgehaald en naar het vliegveld van Lissabon gebracht. Vanuit hier vliegt u terug naar Nederland. Tot aan uw terugvlucht heeft u ter vrije besteding.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Lissabon?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens bedrijf

Gegevens reis - Lissabon

Overige gegevens

Hoogtepunten Lissabon

Bairro Alto

Sfeervolle wijk in het centrum, bekend om zijn winkel- en uitgaansgebied. 

Lissabon

Mosteiro dos Jeronimos

Dit klooster in de wijk Belem is een prominent gebouw met indrukwekkende afmetingen.

Lissabon

Torre de Belem

Deze toren uit 1515 is een populaire attractie om zijn mooie uitstraling. 

Lissabon

Castelo de Sao Jorge

Dit mooie kasteel ligt bovenop de hoogste heuvel van Lissabon en biedt zeer fraai uitzicht over de stad. 

Lissabon

Onbekend Lissabon

Rooftopbar PARK

Een hippe en gezellige bar op de bovenste etage van een parkeergarage biedt u prachtige uitzichten over de stad. 

Lissabon

Lunchen in Alfama

Alfama is een prachtige wijk met grote hoogteverschillen. Verscholen in steegjes en op pleintjes zitten de leukste restaurantjes voor een heerlijke lunch. Een bord met vers gegride vis voor 5 euro vind je bij Restaurante O Cartacheiro. 

Lissabon

LX Factory

De oude fabrieken zijn omgetoverd tot een hotspot waar het wemelt van creativiteit. Verder kunt u hier 7 dagen per week genieten van muziek en lekker eten. 

Lissabon

Tram 12

Neem niet de toeristische tram 28, maar neem tram 12. Geen wachttijd en de route is absoluut niet minder. 

Lissabon

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een groepsreis op maat? U zegt het maar, met Keijman Reizen kunt u alle kanten op!''

Richelle van Gennip

Reiscoach Groepsreizen
Richelle van Gennip