4 dagenvanaf € 265,00 p.p.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Oxford en Cambridge zijn dé universiteitssteden van Engeland en zijn beiden rijk aan geschiedenis en traditie. Ideaal om met een busreis Oxford en Cambridge te bezoeken voor een groepsreis met bijvoorbeeld collega’s!
 
Christ Church College is met 36 locaties het grootste college van Oxford en heeft net als veel andere historische gebouwen in Oxford gediend als decor in de Harry Potter films. Wat niet mag ontbreken is een boottocht op het meest drukke en sfeervolle stuk van de Oxford Thames, ook wel The Isis genoemd. Hier wordt druk gevaren door universiteitsboten en plezierjachten.
 
Cambridge staat bekend om de beroemde universiteit Trinity College, de River Cam, de prachtige College Courts, mooie tuinen en vele bruggen, waaronder de bekende Bridge of Sighs en Mathematical Bridge. Het gemoedelijke en sfeervolle middeleeuwse centrum met vakwerkhuizen nodigt zeker uit tot een ontspannen bezoek. Beide steden bieden u uiteraard vele gezellige restaurants en pubs, zoals het echte studentensteden betaamt. Kortom, deze meerdaagse busreis naar Oxford en Cambridge in ons aanbod is beslist de moeite waard.
Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 
 
Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Oxford en Cambridge​. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien.
 
Dag 1
Voor deze meerdaagse busreis naar Oxord en Cambridge staat het vertrek gepland om 06.00 uur. Per ferry overtocht reist u van Calais naar Dover. Bij aankomst checkt u eerst in bij het hotel. Vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. 
 
Dag 2
Vandaag brengt u, naar eigen keuze, een bezoek aan Oxford of Cambridge. U heeft de hele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 
 
Dag 3
Vandaag brengt u, naar eigen keuze, een bezoek aan Oxford of Cambridge. U heeft de hele dag ter vrije besteding voor het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 
 
Dag 4
Na het uitchecken heeft u tijd ter vrije besteding. In de middag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres per ferry overtocht van Dover naar Calais met aankomst in de loop van de avond.
Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.
De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Oxford & Cambridge?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens bedrijf

Gegevens reis - Groepsreis Oxford & Cambridge

Overige gegevens

Hoogtepunten Groepsreis Oxford & Cambridge

Christ Church College

Het grootste college in Oxford, ook bekend van de Harry Potter-films.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Stratford-upon-Avon

Geboorteplaats en plaats van overlijden van William Shakespeare.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Treasure Hunt

Samen op zoek in Cambridge.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Punting op de River Cam

De ultieme ‘Cambridge Experience, een tochtje over de rivier in een zogeheten ‘punt’.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Onbekend Groepsreis Oxford & Cambridge

Covered Market

Midden in het historische centrum van Oxford kunt u hier uren struinen langs de mengelmoes van marktkraampjes, cafés en taartenwinkels.

Groepsreis Oxford & Cambridge

The Grand Café

Het oudste koffiehuis van Oxford en dé plek voor een High Tea of een korte pauze.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Fudge Kitchen

Zoetste winkel van Cambridge waar ze op een traditionele manier fudge maken.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Computermuseum

30 jaar computerhistorie doet u beseffen hoe snel de technologie gaat.

Groepsreis Oxford & Cambridge

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.