2 dagenvanaf € 85,00 p.p.

Groepsreis Keulen

Ga met Keijman Reizen mee op een meerdaagse groepsreis naar Keulen en ontdek deze bijzonder mooie stad aan de Rijn! Keulen, gesticht door de Romeinen als Colonia Aggripina, is één van de oudste steden van Duitsland en biedt voor ieder wat wils. Een bezoek aan het meest beroemde gotische bouwwerk van Duitsland, de Kölner Dom, is zeker een aanrader. De kerk is het symbool van de stad en staat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Maar er zijn tal van andere excursiemogelijkheden tijdens uw groepsreis naar Keulen. Zo kunt u een kijkje nemen in de Altstadt, het gezellige oude centrum met o.a. de Alter Markt en de Heumarkt. Daarnaast kunt u de oude stadsmuur en de ondergrondse Romeinse tempelruïne bezoeken of een rondvaart over de Rijn maken. U kunt de rivier ook oversteken met de Rheinseilbahn, een kabelbaantje dat beide oevers met elkaar verbindt. Er zijn vele musea te vinden in Keulen, zoals het bekende Wallraf-Richartz-Museum, het Romeins-Germaans museum en het chocolademuseum. Maar u kunt ook lekker een terrasje pakken of heerlijk gaan shoppen. Van een historisch bezoek aan de Dom tot een stadswandeling door de hippe straten van het Belgisch Viertel. Een meerdaagse groepsreis naar Keulen heeft, zoals u ziet, vele gezichten!
Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 
 
Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Keulen. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien.
 
Dag 1 
Voor deze meerdaagse busreis naar Keulen staat het vertrek gepland om 08.00 uur. Bij aankomst heeft u voldoende vrije tijd voor een bezoek aan het stadscentrum van Keulen. In de namiddag vindt de transfer naar het hotel plaats en checkt u in. De avond is ter vrije besteding.
 
Dag 2 
Na het uitchecken heeft u tijd ter vrije besteding. In de namiddag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres met aankomst in de loop van de avond.
Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.
De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor Groepsreis Keulen


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Groepsreis Keulen

De Dom

De gotische Dom van Keulen is met veel pinakels en spitsbogen het meest herkenbare symbool van de stad.

Groepsreis Keulen

Altstadt

In deze oudste wijk van de stad vindt u de echte historische smalle straatjes.

Groepsreis Keulen

Chocolademuseum

In het Chocolademuseum ontdekt u de geschiedenis van de zoete zonde.

Groepsreis Keulen

Ludwig museum

Museum Ludwig is het museum voor moderne kunst van de stad Keulen. 

Groepsreis Keulen

Onbekend Groepsreis Keulen

Street art tour

Keulen heeft ook een rauwe kant, met street art, pop-up winkels, vintage en kleine cafés. Dit ontdekt u in de hippe wijk Ehrenfeld. 

Groepsreis Keulen

Eau de Cologne

Eau de cologne is Frans voor Keuls water. Parfum wordt al eeuwenlang in de stad gemaakt. U kunt het Parfumhuis 4711 bezoeken, een museum waar aan de hand van historische flacons en documenten de geschiedenis van het merk uiteengezet wordt.

Groepsreis Keulen

Belgisches Viertel

De leukste verzamelingen aan hotspots in één wijk! 

Groepsreis Keulen

Cafe Reichard

Chocolade liefhebbers opgelet! Deze chocolaterie mag u niet missen!

Groepsreis Keulen

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.