3 dagenvanaf € 220,00 p.p.

Groepsreis Bratislava

Ga met ons mee op groepsreis naar deze onder gewaardeerde stad Bratislava. Bratislava is de hoofdstad van Slowakije en werd tot het jaar 1919 nog Prešporok genoemd. In de Nederlandse volksmond vertaald naar Presburg. Bratislava is ontstaan door de opsplitsing van Tsjechoslowakije in de landen Tsjechië en Slowakije en ligt in het zuidwesten, op slechts een uurtje rijden van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.
 
Na het uiteenvallen van het Oostblok heeft Bratislava een enorme ontwikkeling doorstaan. Van een gehavende stad in de naoorlogse periode is Bratislava nu een hippe stad die te maken heeft met een snel toenemende mate van populariteit onder stedentrippers. Dat dankt het vooral aan de vrij compacte historische binnenstad die na diverse restauraties in topcondities is. Vooral de op een heuvel gelegen burcht van Bratislava trekt veel bekijks. Maar Bratislava is ook de stad van gezellige pleinen, leuke terrasjes, kilometers groen langs de Donau en een reuze gezellig nachtleven! 
Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 
 
Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Bratislava. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien.
 
Dag 1 
Vandaag heeft u een vlucht naar Wenen, waarna een transfer u naar Bratislava brengt. Bij aankomst in Bratislava checkt u in en heeft de resterende dag ter vrije besteding

Dag 2 
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 

Dag 3 
Tot aan het moment van de luchthaventransfer heeft u vrije tijd ter besteding. Vervolgens heeft u de terugvlucht naar Nederland, waar u later op de dag aankomt.
Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.
De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor Groepsreis Bratislava


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Groepsreis Bratislava

Blauwe Kerk

Eén van de mooiste kerken van Centraal-Europa

Groepsreis Bratislava

Boottocht

Beleef de stad vanaf het water!

Groepsreis Bratislava

Kasteel van Bratislava

Prachtige koninklijke tuinen, kleine kasteeltorens en sierlijke bogen.

Groepsreis Bratislava

Stadswandeling

Ontdek de geschiedenis van deze stad te voet

Groepsreis Bratislava

Onbekend Groepsreis Bratislava

Trolley Tour

Ontspannen door het oude centrum van Bratislava

Groepsreis Bratislava

Fietstour

Cruisend door het autovrije centrum van Bratislava

Groepsreis Bratislava

Wijn tour

Bezoek een prachtige regio dat sinds de Romeinse tijd al bekend staat om haar wijnen

Groepsreis Bratislava

Devin Castle

Op relatief kleine afstand van Bratislava vindt u het prachtige oude ruïne kasteel

Groepsreis Bratislava

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.