3 dagenvanaf € 238,00 p.p.

Groepsreis Boedapest

In het hart van Hongarije ligt Boedapest, een stad die door de Donau in tweeën wordt gedeeld en een uitstekende bestemming voor uw groepsreis! Budapest heeft een grote aantrekkingskracht op de duizenden toeristen die de stad jaarlijks bezoeken. Door de machtige Donau wordt de stad in tweeën gedeeld; de stadsdelen Boeda en Pest worden door vele bruggen met elkaar verbonden. De meest bekende brug is de Kettingbrug. 
 
Aan de ene kant ligt het heuvelachtige Boeda en aan de andere kant het vlakke Pest. Wanneer u op de Citadella staat of over de Kettingbrug wandelt, kunt u van het unieke panorama van de stad genieten, wat door de UNESCO op het werelderfgoedlijst is geplaatst. Hongarije, en Boedapest in het bijzonder, heeft een rijke geschiedenis en een heel eigen cultuur. Oost- en West-Europa komen als het ware in Budapest samen, hetgeen u in de stad tijdens uw groepsreis naar Budapest goed kunt merken.
 
De stad heeft een rijke geschiedenis en de vele monumentale bezienswaardigheden zijn hiervan een prachtig voorbeeld. Het oude Stadhuis, de Matthiaskerk, de Parlementsgebouwen, het Vissersbastion, het Heldenplein en de prachtige Burcht Buda zijn hiervan goede voorbeelden. Het gezellige stadscentrum met haar vele pleinen, terrassen, de vriendelijke Hongaren en een heerlijke keuken completeren een meerdaagse vliegreis naar Budapest als een fantastische groepsreis in Europa.
Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 
 
Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Budapest. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. 
 
Dag 1 
U vliegt vandaag met een rechtstreekse vlucht naar Budapest. Na aankomst staat er een transfer voor u klaar om u naar het hotel te brengen waar u incheckt. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. 
 
Dag 2 
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies.
 
Dag 3 
Op deze laatste dag wordt u door de transfer opgehaald en naar het vliegveld van Budapest gebracht. Vanuit hier vliegt u terug naar Nederland. Tot aan uw terugvlucht heeft u de dag ter vrije besteding.
Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.
De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor Groepsreis Boedapest


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Groepsreis Boedapest

Kettingbrug

De oudste brug in Budapest die over de Donau loopt is 330 meter lang.

Groepsreis Boedapest

Hongaars parlementsgebouw

Dit gigantische gebouw, aan de Pest-zijde van de stad, behoort tot de indrukwekkendste gebouwen ter wereld. Het bouwwerk is in Gotische stijl opgetrokken. 

Groepsreis Boedapest

Vissersbastion

Eén van de vele mooie bouwwerken in Budapest. 

Groepsreis Boedapest

Burcht van Buda

Het paleis is het symbool van de stad. 

Groepsreis Boedapest

Onbekend Groepsreis Boedapest

Ondergrondse pareltjes

Daal af als een echte speleoloog. Natuurlijke grotten zijn in grote getale aanwezig, er zijn er wel meer dan honderd. 

Groepsreis Boedapest

Ruïne-cafés

Uniek voor Hongarije, de ruïne bars. Dit zijn (vaak tijdelijke) bars die te vinden zich in oude gebouwen die leegstaan of gesloopt (zouden) gaan worden. 

Groepsreis Boedapest

Budapest van bovenaf

Het hoogste bos van Budapest is Normafa, vanuit hier heeft u een geweldig uitzicht over de bergen en de kleuren van de stad.

Groepsreis Boedapest

Grotkerk van de Gellértheuvel

Bevindt zich in een natuurlijke grot in de dolomietrots van de Gellértheuvel. Deze kerk is gewijd aan Sint Gellért, een Hongaarse martelaar die in 1046 op deze heuvel om het leven kwam.

Groepsreis Boedapest

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.