3 dagenvanaf € 138,00 p.p.

Groepsreis Antwerpen

Welkom in Antwerpen, of zoals het lokaal genoemd wordt: ’t Stad. 't Stad die een uitstekende bestemming blijkt voor uw groepsreis!
 
Deze schitterende stad is de thuishaven van de Vlaamse barokschilder Rubens, diamanten, cultuur en natuurlijk de gastronomie! Maar ook de wereldbekende haven heeft deze stad op de kaart gezet. Het is de metropool aan de Schelde en is een veelzijdige kosmopolitische stad met een gezellig centrum.
 
De meeste bezienswaardigheden liggen in het centrum waardoor de stad op loopafstand goed haalbaar is.Dit is ook de voornaamste reden waardoor Antwerpen zo geliefd is onder de toeristen. Antwerpen is niet alleen rijk aan musea, pittoreske galerijen, gebeeldhouwde straten en architecturale hoogstanden, het is ook doorweven met groen en rustgevende hofjes. Highlights die tijdens uw reis niet mogen ontbreken zijn een bezoek aan de Vogeltjesmarkt, het Diamant Paviljoen, het Rubenshuis en het Scheepvaartmuseum dat gevestigd is in het prachtige kasteel Het Steen.
 
Ook de winkelliefhebber komt ruimschoots aan bod. Antwerpen is dé modestad en biedt een uitgebreid winkelaanbod en niet alleen op de bekende winkelstraten de Meir en de Keyserlei, ook de straten parallel aan de Meir en Keyserlei bieden vele boetiekjes waar men naar hartenlust kan winkelen. Voor ontspanning kunt u neerstrijken op de vele terrasjes, op de Grote Markt, de gezellige Groenplaats of aan de Scheldekaai. Kortom, of u nu komt voor een gezellige dag winkelen, een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal of Belgische frieten, in Antwerpen bent u op het juiste adres!
Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 
 
Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Antwerpen. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien.
 
Dag 1
Voor deze meerdaagse busreis naar Antwerpen staat het vertrek gepland om 08.00 uur. Bij aankomst heeft u voldoende vrije tijd voor een bezoek aan het stadscentrum van Antwerpen. In de namiddag vindt de transfer naar het hotel plaats en checkt u in. De avond is ter vrije besteding.
 
Dag 2
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 
 
Dag 3
Na het uitchecken heeft u vandaag nog vrije tijd voor een bezoek aan de Vogeltjesmarkt. In de namiddag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres met aankomst in de loop van de avond.
Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.
De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor Groepsreis Antwerpen


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Groepsreis Antwerpen

Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal

Het grootste gotische bouwwerk in Antwerpen.

Groepsreis Antwerpen

Rubenshuis

Een prachtig gerestaureerd woon- en werkhuis van Rubens in Antwerpen.

Groepsreis Antwerpen

Bierbrouwerij

Een smakelijk bezoek inclusief een pintje. 

Groepsreis Antwerpen

Antwerpse Zoo

Eén van 's werelds oudste en beroemdste dierentuinen.

Groepsreis Antwerpen

Onbekend Groepsreis Antwerpen

De Ruien

Een ondergronds gangenstelsel met oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen.

Groepsreis Antwerpen

Felix Pakhuis

Een culinair en cultureel Walhalla.

Groepsreis Antwerpen

Crazy 88

Ga Antwerpen in en speel dit te gekke spel. Voer hilarishe en gewaagde opdrachten uit. 

Groepsreis Antwerpen

Kroegentocht

Al puzzelend komt u langs de leukste en gezelligste kroegjes van Antwerpen.

Groepsreis Antwerpen

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.