2 dagenvanaf € 79,00 p.p.

Groepsreis Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is natuurlijk een mooie bestemming voor uw groepsreis. De stad is uiteraard beroemd om zijn grachten en prachtige herenhuizen uit de 17e eeuw. Maar Amsterdam is een zeer veelzijdige wereldstad en biedt daarom iedere bezoeker wat wils. Van wereldbekende bezienswaardigheden, uitstekende shoppingfaciliteiten en een bruisend nachtleven tot oases van rust zoals het Vondelpark. De highlights zijn onder andere het Damrak, het Anne Frank Huis, het Van Gogh museum, het Rijksmuseum, de stadswijk de Jordaan en de beroemde Wallen. Buiten het centrum is de Amsterdam Arena gelegen en het Huis van de Toekomst (genaamd Living Tomorrow) welke beide een bezoek waard zijn. Een bezoek aan Amsterdam is uiteindelijk niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van de stad. De schipper neemt u mee langs de Munttoren, de prachtige Zuiderkerk, de monumentale Herengracht en de Brouwersgracht via de Oude Stad terug naar het Rokin.
Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 
 
Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Amsterdam. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien.
 
Dag 1 
Voor deze meerdaagse busreis naar Amsterdam staat het vertrek gepland om 08.00 uur. Bij aankomst checkt u eerst in bij het hotel en vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.
 
Dag 2 
Na het uitchecken heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. In de namiddag begint de terugreis naar uw vertrekadres, u arriveert in de loop van de avond.
Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.
De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor Groepsreis Amsterdam


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Hoogtepunten Groepsreis Amsterdam

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is compleet vernieuwd en een absolute must see! Het bekendste werk dat te zien is in het Rijksmuseum is natuurlijk de Nachtwacht.

Groepsreis Amsterdam

Anne Frank Huis

Het wereldberoemde museum over het dagboek van Anne Frank.

Groepsreis Amsterdam

Rondvaart

Maak een rondvaart door Amsterdam per boot, de mooiste manier om de stad te leren kennen.

Groepsreis Amsterdam

Amsterdam Museum

Het enige echte museum van en over de stad Amsterdam. 

Groepsreis Amsterdam

Onbekend Groepsreis Amsterdam

This is Holland

Een prachtige 5-dimensionale vliegervaring over Nederland.

Groepsreis Amsterdam

Begijnhof

Middeleeuws hofje waar in de 14e eeurw de Begijnen woonden, met als hoogtepunt het Houten Huys.

Groepsreis Amsterdam

De A'DAM toren

Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad, met de hoogste schommel van Europa.

Groepsreis Amsterdam

Sloepenrally

Puzzelen op het water? Jazeker! Aan de hand van navigatiemiddelen lost u deze puzzeltocht op.

Groepsreis Amsterdam

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.