3 dagenvanaf € 305,00 p.p.

Athene

Athene bestaat al duizenden jaren en heeft mede hierdoor een rijke geschiedenis, welke op de dag van vandaag nog steeds te bezichtigen is. Het is de bakermat van de Europese beschaving. Ahene is niet alleen de hoofdstad van Griekenland, maar ook het economische middelpunt van het land. De Akropolis, het bekendste monument van de Klassieke Oudheid, verheft zich boven de vlakte van Athene. De rots, waarop het heiligdom staat, loopt aan drie kanten steil naar benenden. Hier vindt u de Propulaeën, de Nikè-tempel, het Parthenon en het Erechtheion.

Eén van de mooiste locaties van het land, welke u zeker niet mag missen, is het oude Delphi. De indrukwekkende resten van de tempels en schathuizen, het stadion en theater liggen op 600meter hoogte in een zeker zo indrukwekkend landschap. Delphi dankt zijn bekendheid vooral aan zijn Orakel. Kortom: er is voor iedereen wat wils in deze klassieke stad!

Alle reizen en bijbehorende programma’s die wij aanbieden zijn slechts voorbeeldprogramma’s. U bent vrij om deze aan te passen naar uw wensen; u bent er zeer zeker niet aan gebonden! Wij maken voor u graag een programma op maat, aangepast aan uw budget, zodat de reis ook aan al uw wensen voldoet. 

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan van een meerdaagse groepsreis naar Athene​. Het programma en de tijden kunt u dus zelf verder invullen of aanpassen. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien.

Dag 1 
Uw meerdaagse vliegreis naar Athene begint met een vlucht naar Athene. Na aankomst staat er een transfer voor u klaar om u naar het hotel te brengen waar u incheckt. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Dag 2 
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 

Dag 3
Op deze laatste dag wordt u door de transfer opgehaald en naar het vliegveld van Athene gebracht. Vanuit hier vliegt u terug naar Nederland. Tot aan uw terugvlucht heeft u de dag ter vrije besteding.

Door het netwerk dat Keijman Reizen in de afgelopen 40 jaar heeft opgebouwd beschikken wij over een breed scala aan overnachtingsmogelijkheden. Van hostels, middenklasse hotels tot zeer luxe hotels. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en wij zoeken de bijpassende accommodatie.

De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Athene?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens bedrijf

Gegevens reis - Athene

Overige gegevens

Hoogtepunten Athene

Plaka

Gezellige wijk met veel restaurants en terrasjes.

Athene

Parthenon op de Akropolis

De Akropolis torent hoog boven de stad uit. 

Athene

Kathedraal St. Dionysios

Katholieke kerk uit de 19e eeuw.

Athene

Varvakios Agora

Overdekte centrale markt. 

Athene

Onbekend Athene

Taverna Klimataria

Eerst dineren en daarna dansen op tafel, het leven is hier één groot feest!

Athene

Kabelbaan Lykavittos

Ondergrondse kabelbaan met lasershow naar Lykavittos. 

Athene

Beklim Mount Lycabettus

Langs kronkelende paadjes wordt u omhoog geleid, met onderweg natuurlijk prachtige vergezichten over de stad. Niet zo goed ter been? Ieder half uur gaat er ook een lift. 

Athene

Vouliagmeni

Dit meer, dat nu in de openlucht ligt, lag ooit verborgen in een grot die eeuwen geleden instortte. De overgebleven wanden van de grot rijzen als kliffen op uit het meer, een spectaculair gezicht!

Athene

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een groepsreis op maat? U zegt het maar, met Keijman Reizen kunt u alle kanten op!''

Richelle van Gennip

Reiscoach Groepsreizen
Richelle van Gennip


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.