Reizen

Groepsreizen

 

Volledig georganiseerd deelnemen aan de leukste groepsreizen in binnen- en buitenland? Welkom bij Keijman Reizen. Wij brengen u op de mooiste bestemmingen. Daarnaast verzorgen we uw reis van begin tot eind met de beste hotels, inspirerende routes, leuke mensen en verrassende extra’s. Natuurlijk krijgt u ook de ruimte om uw eigen reis in te delen, precies zoals u dat wilt! Bent u in de mood voor een verrassende stedentrip of wilt u met vrienden en familie een attractiepark bezoeken? Bekijk ons complete aanbod met veelzijdige groepsreizen.

Groepsreizen in Nederland 

Op reis in eigen land saai? Nee, dat vinden wij zeker niet. Nederland heeft veel te bieden, ook op het gebied van georganiseerde groepsreizen. Denk aan onze groepsreis Rotterdam. Rotterdam is, mede door haar historie, een bijzonder moderne stad met unieke en authentieke plekken. Ook onze groepsreis Groningen is een echte aanrader. Groningen is een echte bruisende studentenstad, en is tegelijk groot geworden als Hanzestad. De groepsreis Maastricht en Valkenburg brengt u in bourgondische sferen, terwijl u ‘gewoon’ nog in eigen land bent. 

Wij bieden groepsreizen in Nederland aan op locaties waar u niet direct aan zult denken, maar die u wel een veelzijdige beleving bieden. 

Groepsreizen buitenland 

Heeft u zin om er echt even uit te gaan, en wilt u alles graag vooraf hebben geregeld? Dan kiest u voor onze georganiseerde groepsreizen in het buitenland. Net even de grens vindt u bijvoorbeeld de leukste Belgische en Duitse steden, maar u kunt natuurlijk ook verder over de grens kijken. Onze groepsreizen gaan ook naar bestemmingen in Oost-Europa die nog onderbelicht zijn, maar absoluut de moeite waard. Denk maar eens aan onze Groepsreis Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Een relatief jonge stad, gelegen aan de Donau rivier, en bekend om haar fraaie architectuur. Ook de Groepsreis Bratislava, een meerdaagse groepsreis, brengt je naar het authentieke Oost-Europa. Maar natuurlijk kunt u ook de mooiste plekjes elders in Europa opzoeken: bekende steden in Portugal, Spanje, Italië  Engeland, Frankrijk en Turkije.

De voordelen van een georganiseerde groepsreis 

Deelnemen aan een georganiseerde groepsreis van Keijman Reizen kent diverse voordelen. Allereerst hoeft u zelf niks te regelen. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna we voor u op zoek gaan naar de beste deal. Dat betekent het beste hotel voor uw budget, met een aantrekkelijke ligging en volledig afgestemd op al uw voorkeuren. 

Daarnaast kunnen we u rondom de groepsreis voorzien van inside information over de mooiste plekjes op uw bestemming. Uiteraard bent u helemaal vrij om te doen wat u wilt. Wilt u de cultuur van de stad opsnuiven, toeristische trekpleisters bezoeken, de regio en natuur bekijken, en het uitgaansleven ontdekken? Alles komt samen in de leukste binnenlandse en buitenlandse groepsreizen. Keijman Reizen brengt u op bekende en onontdekte plekken.

 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.