1 dagPrijs op aanvraag

Dagtocht Valkenburg

Een dagtocht naar de trots van Zuid-Limburg is een uitstekend idee! Valkenburg is een klein mergelstadje met een rijke geschiedenis. Niet voor niets heeft de stad meer dan 200 rijksmonumenten! Daarnaast beschikt het over een gemoedelijk centrum met een breed scala aan restaurants, cafés, gezellige terrasjes en knusse winkeltjes. 
 
Dat Valkenburg als eerste stad in Nederland over een VVV kantoor beschikt, is ook niet gek. De geschiedenis gaat ver terug in de tijd. Maar mede door de ontwikkelingen van de naast gelegen steden zoals Maastricht, heeft Valkenburg een ware ontwikkeling meegemaakt. Tegenwoordig is de stad niet meer weg te denken uit Nederland en behoort het tot één van de meest toeristische plekjes van Nederland. Men zegt niet voor niets: 'ben je een echte Hollander wanneer je nog nooit in Valkenburg bent geweest'? 
 
Door het herstellen van de Geulpoort, is de identiteit van Valkenburg als vestingstad weer compleet. De Geulpoort wordt ook wel 'De Eiffeltoren van Valkenburg' genoemd. Deze is natuurlijk niet zo hoog als de échte Eiffeltoren, maar het is zeker een bezoekje waard! Door de ligging, in het heuvel gebied en aan rivier de Geul, zijn er ook vele activiteiten mogelijk. Bekende bezienswaardigheden zijn de mergelgrotten, het Kasteel van Valkenburg, de Steenkolenmijn en Thermae 2000 op de Cauberg. 
 
Doordat Valkenburg op korte aftand van Maastricht ligt, is een combinatie van deze twee steden ook goed mogelijk. 's Ochtends een activiteit in Valkenburg en lekker lunchen en winkelen in Maastricht. 
 
Naast dat Valkenburg gedurende het gehele jaar voor veel vertier zorgt, staat de stad ook bekend als dé Kerststad van Nederland. Komt u uzelf onderdompelen in de kerstbeleving van Kerstad Valkenburg?
 
Om u een idee te geven hoe uw dagtocht er uit kan zien hebben we een aantal programma's uitgewerkt. Deze kunt u terugvinden onder het kopje 'programma'. Staat uw gewenste dagtocht niet vermeld? Of wilt u liever een weekend in Valkenburg doorbrengen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen stellen wij graag een programma op maat voor u samen. 
Actief in de grotten vanaf € 67,00 per persoon
Onder leiding van instructeurs onderneemt u naar keuze diverse activiteiten, zoals een avontuurlijke grottentocht van 1,5 uur. Deze spannende en gezellige doolhoftocht zit vol verrassingen en opdrachten, zoals een bootoversteek, oriëntatie opdrachten en puzzels. Een ander actief programma bestaat uit grotbiken. Het grotbiken doet u aan de hand van een mountainbike en volgt onder leiding van een ervaren gids, een leuke route. Na afloop wordt u naar het centrum van Valkenburg gebracht waar u de resterende dag ter vrije besteding heeft. Om uw gezellige dag tot een geslaagd einde te laten komen, sluit u de dag af met een gezamenlijk 3-gangendiner tijdens de terugreis.
 
Combinatie Valkenburg en Maastricht vanaf € 84,00 per persoon
Bij aankomst in Valkenburg wordt u rechtstreeks naar de mergelgrotten gebracht voor een actieve ochtend. Hier krijgt u de keuze om deel te nemen aan een grotbiken tocht of een wandeling door de mergelgrotten. Na afloop staat de touringcar gereed om u naar het centrum van Maastricht te brengen. Tijdens de busrit wordt u voorzien van een lunchpakketje. Zodra u aankomt in Maastricht staat een ervaren gids voor u klaar en neemt u mee op ontdekkingsreis door de stad. Beleef de mooiste verhalen, spannende anekdotes en interessante weetjes die u zelf nooit had kunnen achterhalen. Na afloop heeft u de resterende dag ter vrije besteding. Om uw gezellige dag tot een geslaagd einde te laten komen, sluit u de dag af met een gezamenlijk 3-gangendiner tijdens de terugreis.
 
Winter Wonderland vanaf € 40,00 per persoon
Laat u tijdens deze vrije middag volledig meeslepen door de gezellige kerstsfeer. Onder het genot van glühwein en warme chocolademelk struint u de kerstmarkt af. Maak een bezoek aan de gemeentegrot, sluit aan bij Route d’Amuse, ga op ontdekkingsreis door Winter Wonderland of geniet in de avond van de wekelijkse verlichte parade. Om uw gezellige dag tot een geslaagd einde te laten komen, sluit u de dag af met een gezamenlijk 3-gangendiner tijdens de terugreis. *deze reis wordt u aangeboden inclusief entreetickets voor de Gemeentegrot. 
 
Deze programma's zijn gebaseerd op de volgende vertrek en aankomsttijden:
Vertektijd: 08.30 uur
Aankomsttijd: 20.30 uur
Deze tijden zijn in goed overleg naar eigen wens aan te passen.
Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.
Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Dagtocht Valkenburg


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Uw gegevens
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.