1 dagvanaf € 57,00 p.p.

Ambachtelijk Utrecht

Tijdens dit dagje Utrecht maakt u onder leiding van een gids een mooie stadswandeling door de Domstad. U maakt kennis met ambachtelijk Utrecht en loopt langs werven, grachten en werfkelders welke het karakteristieke beeld vormen van de Utrechtse binnenstad. De wandeling eindigt bij de enige Stoombierbrouwerij van Nederland, gesitueerd in de keldergewelven van Kasteel Oudaen. U bezoekt de brouwerij en proeft een ambachtelijk Utrechts biertje. Geniet van een dagje uit in deze levendige stad.

Door haar centrale ligging is dit dé ideale uitvalbasis voor een dagje Utrecht. Tijdens deze dagtocht Utrecht maakt u onder leiding van een gids een 2 uur durende mooie stadswandeling door de Domstad. U maakt kennis met ambachtelijk Utrecht en loopt langs werven, grachten en werfkelders welke het karakteristieke beeld vormen van de Utrechtse binnenstad. De wandeling eindigt bij de enige Stoombierbrouwerij van Nederland, gesitueerd in de keldergewelven van Kasteel Oudaen. U bezoekt de brouwerij en proeft een ambachtelijk Utrechts biertje.

De resterende tijd van uw dagje Utrecht heeft u ter vrije besteding. U sluit de dag af met een gezamenlijk 3-gangen diner tijdens de terugreis.

Vertrek: 08.00 uur 
Thuiskomst: 20.30 uur

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• stadswandeling onder leiding van een deskundige gids 
• bezoek bierbrouwerij
• 3-gangen diner tijdens de terugreis 

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Ambachtelijk Utrecht?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens bedrijf

Gegevens reis - Ambachtelijk Utrecht

Overige gegevens

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een groepsreis op maat? U zegt het maar, met Keijman Reizen kunt u alle kanten op!''

Richelle van Gennip

Reiscoach Groepsreizen
Richelle van Gennip