1 dagvanaf € 98,00 p.p.

Actief in de Grotten van Valkenburg

De mergelgrotten van Valkenburg bieden verschillende mogelijkheden voor uw actieve dag uit! Onder leiding van instructeurs onderneemt u naar keuze diverse activiteiten, zoals een avontuurlijke grottentocht van 1,5 uur. Deze spannende en gezellige doolhoftocht zit vol verrassingen en opdrachten, zoals een bootoversteek, oriëntatie opdrachten en puzzels. Een ander actief programma bestaat uit grotbiken. U maakt onder leiding van een deskundige gids een mountainbiketocht door de mergelgrotten. 

Aansluitend wordt u desgewenst naar Valkenburg of Maastricht gebracht waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft.

De mergelgrotten van Valkenburg bieden verschillende mogelijkheden voor uw actieve dag uit! Onder leiding van instructeurs onderneemt u naar keuze diverse activiteiten, zoals een avontuurlijke grottentocht van 1,5 uur. Deze spannende en gezellige doolhoftocht zit vol verrassingen en opdrachten, zoals een bootoversteek, oriëntatie opdrachten en puzzels. Een ander actief programma bestaat uit grotbiken. U makt een mountainbiketocht door de mergelgrotten.

Aansluitend wordt u desgewenst naar Valkenburg of Maastricht gebracht waar u de rest van de middag ter vrije besteding heeft. U sluit de dag af met een gezamenlijk 3-gangen diner tijdens de terugreis.

Vertrek: 07.30 uur 
Thuiskomst: 20.30 uur

 

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Inclusief:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• combinatie van 2 activiteiten
• 3-gangen diner tijdens de terugreis

Offerte aanvragen
Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Actief in de Grotten van Valkenburg?


Indien u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen verzoeken wij u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gegevens bedrijf

Gegevens reis - Actief in de Grotten van Valkenburg

Overige gegevens

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een groepsreis op maat? U zegt het maar, met Keijman Reizen kunt u alle kanten op!''

Richelle van Gennip

Reiscoach Groepsreizen
Richelle van Gennip


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.