SGRZ Calamiteitenfonds SGR

Schoolreizen

Insitituut Heilig Hart van Marian, Berlaar (B)

Onze schoolreizen naar Praag met Keijman reizen zijn altijd al een groot succes geweest! We kunnen altijd rekenen op een snelle service en een goede organisatie: ze zoeken een tof hotel uit, zorgen voor ons vervoer in de stad, boeken de beste tickets in de opera, enz. Zo kunnen wij elk jaar opnieuw genieten van een reis die helemaal voldoet aan onze wensen!

Imelda Instituut, Brussel (B)

Voor onze laatstejaarsreis zochten we een 'nieuwe' - onbekende- bestemming. De medewerkers van Keijman reizen speelden geweldig in op onze wensen en noden. Ook ter plaatse konden we steeds op de nodige bijstand rekenen. Het afwisselende programma was tot in de puntjes geregeld! 

Onze zesdejaars trokken begin mei naar Istrië (Kroatië - Slovenië- Italië) de zon tegemoet. Een luxueuze autocar en de hartelijke chauffeurs brachten ons ter plaatse! En of het een geslaagde missie werd: een prachtig hotel, met een zalig zonnetje was van de partij.

Ons hotel in Porec was de ideale uitvalsbasis om kleine dorpjes als Rovinj en Vrsar te verkennen, maar ook de hoofdstad van Slovenië mocht niet ontbreken, al waren de weergoden in Ljubljana ons iets minder gunstig gezind. Pula met zijn befaamd amfitheater en Venetië maakten het prachtplaatje compleet.

RSG Pantarijn, Wageningen

Twee jaar geleden zijn we voor één buitenlandse reis bij Keijman terechtgekomen. Voor het komend jaar zijn dat vier reizen geworden naar drie bestemmingen (Istanbul, Andalusië en Lissabon). Enkele van de zaken waardoor wij uitermate tevreden zijn over Keijman, zijn het meedenken, het zoeken naar alternatieven om onze, soms lastige, wensen toch te kunnen realiseren, de snelheid waarmee zij hebben geanticipeerd op een door ons op een laatste moment bij hen neergelegd probleem (en hebben opgelost) en überhaupt de snelheid en de accuratesse waarmee men reageert. En wat niet onbelangrijk is zijn de prijzen waarvoor zij alle reizen hebben kunnen regelen.
Ronald van Loenen
Coördinator buitenlandse reizen, RSG Pantarijn, Wageningen.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!