SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Michiel Boers

'Na de NHTV heb ik enkele jaren werkervaring opgedaan in de commerciële sector om vervolgens bij Keijman Reizen neer te strijken. Sinds 2006 werk ik met veel plezier op de afdeling school- en studiereizen. Het is ontzettend leuk om samen met docenten een reis op maat samen te stellen, en uit te voeren. In de loop van de jaren heb ik inmiddels een groot en vast klantenbestand weten op te bouwen, en vele leuke relaties aan over gehouden.Inmiddels ben ik sinds 2016 algemeen manager geworden bij Keijman Reizen en is mijn takenpakket veranderd. Ik houd me derhalve nog slechts beperkt bezig met school- en studereizen. Mijn favoriete bestemmingen zijn bij uitstek Barcelona - een heerlijke en relaxte stad - en New York - simpelweg fascinerend.' 

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Parijs, Strasbourg, Côte d'Azur, Berlijn, Boedapest, Praag, Rome, Toscane, Barcelona, Madrid, Andalusië, Istrië, New York en Marrakech.

Tim Wijnhoff

'Door mijn afgeronde opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs kan ik mijn wens om in het toerisme te werken bij Keijman Reizen ten volle benutten. Ook in mijn vrije tijd heb ik een passie voor reizen, en kan daardoor mijn ervaring en tips aan u overbrengen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op uw (studie)reis. Ook voor reizen buiten Europa sta ik voor u klaar. New York is dé bestemming van het schooljaar 2017-2018! Een echt favoriete bestemming heb ik niet. Er zijn zoveel mooie plekken! Maar met Barcelona, Lissabon en Berlijn heb je wel mijn top 3 in Europa. Buiten Europa kies ik voor Namibië en de Verenigde Staten van Amerika.'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: Boedapest, Istanbul, New York, Parijs, Berlijn, Rome, Praag, Londen, Andalusië, Lissabon, Barcelona, Provence, Normandië, Strasbourg, Madrid, Valencia, Stockholm, Kopenhagen, Istrië, Krakow, Noord-Italië, Antwerpen en Brussel.

Sylvie Peeters

'Als kind zat ik al gefascineerd te bladeren in de wereldatlas, later waren mijn favoriete vakken op school aardrijkskunde en geschiedenis en zo werd mijn studiekeuze snel gemaakt. Aan de XIOS Hogeschool in Hasselt (B) behaalde ik mijn bachelordiploma in Toerisme en Recreatiemanagement, door interessante vakken gelijk toeristische topografie, cultuur- en kunstgeschiedenis werd ik al snel besmet door de reismicrobe. Tijdens mijn studie werd gauw duidelijk welke kant ik uit wilde, want wat is er nu leuker dan je opgedane ervaringen te verwerken in je baan. Hierbij Keijman Reizen heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en hoop ik zo vele culturele en educatieve reizen samen te stellen.'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: Amsterdam, Parijs, Provence, Côte d'Azur, Bretagne, Londen, Oxford, Berlijn, Boedapest, Praag, Rome, Toscane, Barcelona, Madrid, Andalusië, Lissabon, Kopenhagen, Istanbul en Marrakech.

Ineke van Ballegooijen

'Van kleins af aan ging ik altijd al graag met mijn ouders op vakantie en het was dan ook vaak het geval dat ik in de zomer de gehele vakantie van huis was. Om de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs te gaan volgen was voor mij echter helemaal niet zo’n voor de hand liggende keuze, maar het bleek later wel de juiste keuze te zijn. Gaandeweg werd het voor mij steeds duidelijker dat ik reizen en onbekende bestemmingen ontzettend interessant vind. Na het behalen van mijn diploma was het voor mij duidelijk, ik wilde verder met het organiseren van reizen. Bij Keijman Reizen werd mij deze mogelijkheid geboden en ik hoop dan ook samen met docenten vele mooie reizen te mogen organiseren.'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: Amsterdam, Berlijn, Brussel, Londen, Parijs, Istanbul, Barcelona, Madrid, Normandië, Andalusië, Boedapest, New York, Praag, Rome, Stockholm, Krakau en Lille.

Ginny IJzendoorn

Tijdens en na mijn studie Internationaal Toeristisch Management heb ik veel werk- en reiservaring opgedaan in het buitenland. Ik heb in Zuid-Frankrijk stage gelopen, gestudeerd in Malta en onlangs 1,5 jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. Dit waren onvergetelijke ervaringen, waar ik veel heb gezien en geleerd!

Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ik heb een grote interesse voor vreemde talen en culturen. Reizen is mij met de paplepel ingegoten, waardoor ik ondertussen al veel van de wereld heb mogen zien. Ik wil deze grote passie graag met u delen.

Het is voor mij een mooie uitdaging om een prachtige reis op maat samen te stellen die bij uw wensen past!

Kennis en reiservaring populaire Keijman bestemmingen: Barcelona, Parijs, Valencia, Sevilla, Malaga, Antwerpen, Keulen, Madrid, Berlijn, Rome, Brussel, Lissabon, Istanbul en meerdere dagtochten Nederland.

Floor van Oeveren

'Door de outback van Australië met de camper, van tempel naar tempel in Maleisië, zwemmen in de warmwaterbronnen van Ijsland, al snel werden we in de zomervakantie als kinderen naar allerlei bestemmingen meegenomen door onze ouders. Dat een half jaar alleen op reis de uitdaging werd na mijn masterprogramma aan de NHTV te hebben afgerond, was dan ook niet zo gek. Eenmaal terug werd het tijd voor het zoeken van een baan. Na een opleiding Facility Management en een master vrijetijdswetenschappen, was de keus nog altijd erg breed, maar de toerisme-sector begon me steeds meer aan te spreken. Uiteindelijk kreeg ik de kans om bij Keijman Reizen aan de slag te gaan. Ik hoop veel te leren en vele schoolreizen geslaagd af te mogen ronden!'

Kennis en reiservaring populaire Keijman-bestemmingen: Amsterdam, Berlijn, Hamburg, Antwerpen, Brussel, Londen, Parijs, Kopenhagen, Stockholm, Madrid, Marrakesh en New York.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!