SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Ginny IJzendoorn

Tijdens en na mijn studie Internationaal Toeristisch Management heb ik veel werk- en reiservaring opgedaan in het buitenland. Ik heb in Zuid-Frankrijk stage gelopen, gestudeerd in Malta en onlangs 1,5 jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. Dit waren onvergetelijke ervaringen, waar ik veel heb gezien en geleerd!

Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ik heb een grote interesse voor vreemde talen en culturen. Reizen is mij met de paplepel ingegoten, waardoor ik ondertussen al veel van de wereld heb mogen zien. Ik wil deze grote passie graag met u delen.

Het is voor mij een mooie uitdaging om een prachtige reis op maat samen te stellen die bij uw wensen past!

Kennis en reiservaring populaire Keijman bestemmingen: Barcelona, Parijs, Valencia, Sevilla, Malaga, Antwerpen, Keulen, Madrid, Berlijn, Rome, Brussel, Lissabon, Istanbul en meerdere dagtochten Nederland.

Esther ten Hove

De eerste jaren van mijn leven stonden op reisgebied in het teken van de camping in Doetinchem. Ondanks dat dit fantastische zomers waren ben ik blij dat we na een paar jaar de grenzen overstaken naar de rest van Europa. Ik heb op jonge leeftijd al veel gezien.

Gezien deze interesse ben ik na mijn schooltijd begonnen bij een grote touroperator. In het beginsel als medewerker klantenservice, hierna ben ik de operationele kant op gegaan en uiteindelijk op de afdeling groepsreizen terecht gekomen, waar ik ontzettend veel heb geleerd en ontdekt heb dat het reis werk op maat een ontzettend uitdagende en veelzijdige tak in het toerisme is. Sinds een paar maanden ben ik werkzaam bij Keijman Reizen waar ik mijn passie en interesse in reizen ten volle kan benutten.

Het geeft mij energie als ik fijn contact met de opdrachtgever heb gehad, we samen een mooie reis in elkaar hebben gezet, en dat uit de evaluatie blijkt dat het een meer dan geslaagde reis was! 

Kennis en reiservaring populaire Keijman bestemming: Parijs, Barcelona, Berlijn, Malaga, Antwerpen, Londen, Keulen, München, Luxemburg, Milaan, Lissabon en verschillende bestemmingen binnen Nederland

 

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws
Blijf op de hoogte!