SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Wie is Keijman Reizen?

Keijman Reizen is een zelfstandige touroperator die zich de laatste 20 jaar van haar meer dan 35-jarige bestaan heeft gespecialiseerd in het organiseren van besloten groepsreizen. Groepsreizen die voor zowel bedrijven als onderwijsinstellingen uit geheel Nederland op maat worden uitgewerkt en uitgevoerd. Deze besloten groepsreizen kunnen variëren van één dag tot aan acht dagen of langer naar bestemmingen als Amsterdam, de Efteling, Parijs, Londen, Barcelona, maar ook Marrakech of New York.

Wat maakt Keijman Reizen speciaal?

Waarin onderscheidt Keijman Reizen zich van andere touroperators die soortgelijke reizen organiseren? Vanaf het moment dat u contact met één van onze medewerkers heeft, zal deze tot aan het einde van de reis uw vaste contactpersoon zijn. Groot voordeel hierbij is dat deze contactpersoon direct weet waarover het gaat en u niet telkens wordt doorgeschakeld naar een andere afdeling. Dit komt het verloop van het voortraject van uw reis sterk ten goede en zal de onderlinge communicatie tussen u en onze medewerker alleen maar versterken. Hierdoor is het dan ook niet vreemd dat ca. 90% van onze klanten repeaters zijn. Deze jaarlijks terugkerende klanten bewijzen telkens weer dat wij als Keijman Reizen "op de goede weg zijn".

Onze werkwijze.

U bent als klant voor ons zeer belangrijk! U bent als het ware het verlengstuk van uw organisatie en moet alle wensen die betrekking hebben op de te organiseren reis inventariseren en aan ons kenbaar maken. In het eerste gesprek dat u met één van onze medewerkers zult hebben, zullen onderwerpen als de reisdata, de groepsgrootte, de bestemming, de lengte van de reis, het budget enzovoorts aan de orde komen. Naar aanleiding van deze inventarisatie gaat onze medewerker aan de slag om voor uw organisatie een offerte op maat uit te werken die geheel op uw specifieke wensen is aangepast. Deze offerte wordt u vervolgens per e-mail, of naar wens per post, toegezonden.

Onze kracht is uw voordeel!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om voor onze klanten een kwalitatief goede reis tegen een scherpe prijs aan te bieden. Onze medewerkers zien het als een uitdaging, voor u als klant het beste product tegen de scherpste prijs in te kopen. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een prettige prijsstelling naar u als klant. En dat weet u als klant te waarderen door telkens weer naar ons terug te keren voor uw volgende dagtrip of meerdaagse reis.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!