SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

NIEUWSBRIEF: Winteraanbieding Toscane


WINTERAANBIEDING: 6 DAAGSE BUSREIS NAAR TOSCANE

Italië op zijn best: u ontdekt het tijdens een meerdaagse schoolreis in Toscane. Toscane is een geweldige en allesomvattende regio die wereldberoemd is om zijn kunst, geschiedenis en het prachtige landschap.

Hoogtepunt in dit geheel is Florence, een stad die zich presenteert als één groot openluchtmuseum vol culturele hoogtepunten en monumenten. Maar ook de kleinere steden zoals Lucca, Siena, San Gimignano en Pisa mag u niet vergeten tijdens uw bezoek.  Vergeet daarbij niet dat u heerlijk kunt eten in Italië en u heeft voldoende ingrediënten om er een geweldige studiereis in Toscane van te maken!

U verblijft tijdens uw reis 3 nachten in een *** hotel in Montecatini Terme, gelegen in de buurt van de thermen, op meerpersoonskamers voorzien van douche, toilet, telefoon en tv. De verzorging is op basis van halfpension (logies, versterkt ontbijt en diner).

Boek deze 6-daagse reis in november of december 2017 of in januari 2018 en betaal slechts € 199,00 * p.p.


* Prijs is gebaseerd op 50 personen. Excursies, toeristenbelasting en citytaxen voor touringcar niet inbegrepen.
 


KEIJMAN REIZEN BEDRIJFSFILM

Bij Keijman Reizen zitten we niet stil en zijn we voortdurend bezig met nieuwe dingen bedenken. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan onze bedrijfsfilm. In april hebben we op locatie en bij ons op kantoor gefilmd. Zo ziet u in de film onder andere onze collega's, maar ook de reizigers voorbijkomen. In september werd ons lange wachten dan eindelijk beloond, de film was klaar en ready for publishing! En wat zijn we trots op het eindresultaat! 

Heeft u hem nog niet gezien? Bekijk hem hier onder.
Is de versie hieronder niet goed zichtbaar? Bekijk hem dan hier.


KEIJMAN REIZEN APP - COMING SOON!

Onze bedrijfsfilm is niet het enige waar we het afgelopen jaar hard aan hebben gewerkt, naast natuurlijk prachtige reizen organiseren voor onze klanten. We hebben ook nagedacht over hoe we het nóg makkelijker kunnen maken voor onze reizigers om op reis te gaan. Heel wat brainstormsessies later zijn wij verheugd om binnenkort onze eigen app te kunnen lanceren. Alle reisinformatie, van programma's tot excursies, van bestemmingsinformatie tot de financiële documenten, staat in één oogopslag weergegeven. Zo kunnen onze reizigers op locatie, maar ook in de voorbereidende fase, hun reis nog beter voorbereiden. De app is met behulp van een persoonlijke inlogcode toegankelijk, voor zowel de organisator van de reis als de reiziger. 


DAGTOCHT NAAR HET SAUERLAND

Al jarenlang organiseert Keijman Reizen de ongekend populaire dagtocht ‘sneeuwpret naar het Sauerland'. Voor de leerlingen een uitgelezen kans om, op korte afstand van Nederland, te genieten van echte sneeuw in de buitenlucht!

Langlaufen, skiën, snowboarden, rodelen, sleeën of wandelen, het is allemaal mogelijk. Er is voor ieder wat wils, dus u hoeft niet bang te zijn dat leerlingen zich vervelen!

Sneeuwpret in het Sauerland al vanaf € 27,00 * p.p.


* Prijs is gebaseerd op 90 personen, inclusief huur langlaufmateriaal.
 


INTERNATIONALE ONTWIKKELINGEN

Volgende week van maandag 6 november t/m woensdag 8 november is onze collega Sylvie te vinden op de WTM in Londen. De World Travel Market biedt een breed scala aan bestemmingen voor internationale reisprofessionals en creëert een unieke kans voor de wereldwijde reissector om te netwerken, onderhandelen en zaken te doen. Dit jaar is Sylvie's bezoek extra belangrijk voor Keijman Reizen, want we zijn trots om in deze nieuwsbrief een tipje van de sluier te kunnen oplichten van onze nieuwe plannen: Keijman Reizen goes international! Vanaf het nieuwe schooljaar 2018-2019 zullen wij ons reisassortiment gaan uitbreiden en gaan wij reizen buiten Europa aanbieden. Al eerder nieuwsgierig? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend meer informatie opvragen.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!