SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'

Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakmakende selfie insturen. Uiteindelijk won het Hofstede College met haar selfie in Parijs.

Reisnieuws Europa

ANVR voor jou als klant Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Bij het zoeken van een reis kom je dan ook regelmatig het ANVR-logo tegen. Wat betekent dit en wat biedt het jou als reiziger? Wij geven je zes redene

NIEUWSBRIEF: Winteraanbieding Toscane

Lees hier alles over de winteraanbieding van 2017 en de nieuwe ontwikkelingen bij Keijman Reizen.

Coming soon

Binnenkort lanceert Keijman Reizen een eigen app. Nieuwsgierig?

Reispapieren in orde?

Enkele tips met betrekking tot je reispapieren, die zowel voor een groepsreis alsook voor onze eigen vakanties gelden

Reistips

Geniet van je vakantie met volle teugen! Een paar reistips om je goed voor te bereiden.

Geef een kind de vakantie van zijn leven!

Sponsoractie Europa Kinderhulp

BLOG: Studiereis naar Sevilla

We merkten bij Keijman Reizen dat AndalusiŽ dit jaar een populaire bestemming is en dat er heel wat offertes naar Sevilla zijn uitgegaan. Hoog tijd dus om de hoofdstad van AndalusiŽ zelf te ontdekken. Lees snel verder!

NIEUWSBRIEF: Nieuwjaars Nieuwsbrief

De kerstvakantie is al weer even geleden en hiermee ook de kerstdagen en oudjaar. Het jaar 2016 is over en voorbij en ligt achter ons. Inmiddels zijn we al weer op de 18e dag van 2017. Lees snel meer over Keijman Reizen in 2017!

BLOG: The underestimated power of a youth hostel

Hostel 2.0= glostel, poshtel, boutique hostel? Nowadays every city has his range of accommodations, the options to choose from are wide: from a very simple 1 star hotel to a cosy B&B to a loft appartement from Airbnb to a glamorous 8 bed dorm design

BLOG: De computer, je beste vriend of vijand?

Maandagochtend, het weekend is weer achter de rug en het is Ďback to realityí; er moet weer gewerkt worden. Vol goede moed start je je computer op en bedenk je wat je allemaal gaat doen vandaag.

BLOG: Slapen onder werktijd?

Toen ik vorige week een artikel las in Dagblad de Limburger, waarin werd geopperd voor een power nap onder werktijd om zodoende een beter functionerende werknemers te krijgen, wist ik even niet zo goed wat ik er mee moest.

Blog: De veranderende rol van de Touringcarchauffeur

Wij werken als Keijman Reizen alleen met besloten groepen. Meestal reizen ze samen naar een aantrekkelijke stad in Europa. Als deze bestemming niet te ver is gaat het hele gezelschap in een touringcar. Met uiteraard een chauffeur die iedereen veilig

NIEUWSBRIEF: Op pad met Keijman Reizen naar Praag

Lees hier alles over de geslaagde kennismakingsreis naar Praag, een lastminute actie voor een dagtocht met uw leerlingen en onze nieuwe winteraanbieding. Voordelig 5 dagen op reis met uw leerlingen, maar naar welke bestemming?

Nieuwe groepsreizen brochure 2016 online!

Onze brochure groepsreizen 2016 staat nu online! Kwalitatief Genieten .....

NIEUWSBRIEF: Keijman Reizen Winternieuws

Speciaal voor scholen die weinig budget hebben of in het hoogseizoen steeds tegen de hoge kosten aanlopen, biedt Keijman Reizen een speciale laagseizoenactie aan! Maar let wel, op=op! Lees er hier snel meer over!

NIEUWSBRIEF: Najaar 2015

Inmiddels ligt de zomervakantie alweer even achter ons en hoewel sommigen misschien nog terugdenken aan de heerlijke zomer, kijkt Keijman Reizen vol goede moed vooruit naar het schooljaar 2015-2016. Lees er hier meer over!

Nieuwe Brochure School- en studiereizen online!

Onze nieuwe brochure School- en Studiereizen voor het aankomende schooljaar 2015-2016 is er! Educatief genieten....

Pretpark deals

Speciaal voor onze klanten hebben wij super scherpe pretpark deals. Benieuwd geworden? Lees er hier meer over!

NIEUWSBRIEF: Winterdeals

Keijman Reizen bezoekt Boedapest! Boedapest is een zeer populaire citytripbestemming aan het worden en dat merken wij hier ook bij Keijman Reizen aan het aantal aanvragen naar deze Parel van het oosten. Hoog tijd voor ons om te kijken wat deze prach

Dagje sneeuwpret in Sauerland voor slechts Ä 28,00 p.p.!

Zoals elk jaar biedt Keijman Reizen actieve dagtochten aan naar het Sauerland! Dit prachtige stukje Duitsland ligt op slechts 230 km vanaf de grens en 310 km vanaf Utrecht.

Een verrrassende bestemming: Dublin

Mogen wij Ierland aan u voorstellen... De hoofdstad van Ierland is een stad die van vele markten thuis is en waar u zeer veel kunt beleven. Wat er in Dublin zoal op ťťn dag kan beleefd worden beschreef James Joyce in zijn boek ďUlyssesĒ. Natuurlijk

Nieuwe paspoortregels voor kinderen

Een Europese verordening maakt per 26 juni een einde aan de mogelijkheid om minderjarige kinderen bij te schrijven in het paspoort van de ouder. Kinderen moeten voor verblijf in het buitenland een eigen paspoort of identiteitsbewijs hebben.

Keurmerk Touringcarbedrijven stellen veiligheidsgordels verplicht!

Met ingang van 1 januari 2012 mogen Keurmerk Touringcarbedrijven hun minderjarige passagiers uitsluitend nog vervoeren in touringcars met veiligheidsgordels op alle zitplaatsen.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!