blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Canada

Vancouver en Banff National Park

Schoolreizen - Verre reizen - Canada - Vancouver en Banff National Park

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Vancouver en Banff National Park.
Wat San Francisco is voor de Verenigde staten, dat is Vancouver voor Canada, even relaxed met een heerlijke laid-back vibe. De stad heeft voor ieder w...

Schoolreis, studiereis of groepsreis naar Vancouver en Banff National Park.

Wat San Francisco is voor de Verenigde staten, dat is Vancouver voor Canada, even relaxed met een heerlijke laid-back vibe. De stad heeft voor ieder wat wils, je kan relaxen aan Kitsilano Beach, een prachtige trektocht maken in Grouse Mountain of genieten van een spectaculair uitzicht over de stad vanaf de Vancouver Lookout Tower. Maar de trekpleister van deze stad is zeker Stanley Park, 405 hectare aan groen en een bron van must-sees en must-do’s. Bewonder de 9 totempalen bij Brockton Point, bezoek het Vancouver Aquarium, neem een duik in Beaver lake met zijn prachtige stranden en fiets over de Lions Gate Bridge richting Capilano Suspension Bridge. Na al deze sportieve en avontuurlijke activiteiten is het tijd om bij te komen in de bruisende wijk Gastown.

Wie klaar is met torenhoge wolkenkrabbers en de drukte van de stad rijdt verder landinwaarts naar het oogverblindende Banff National Park. Dit is het beroemde gezicht van de Rocky Mountains. Deze adembenemende regio met zijn turkoois blauwe meren, oorverdovende watervallen, woeste bergen, warmwaterbronnen, groene bossen zijn de thuishaven voor verschillende wilde dieren.

 

Lees meer reisinformatie

 Prijs op aanvraag

Offerte

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!