blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Parijs

Schoolreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - Parijs

Meerdaagse schoolreis: Parijs
Bezoek met een meerdaagse schoolreis Parijs en stap met de leerlingen van uw school in het bruisende hart van Europa. Parijs, de stad die jaarlijks vele miljoenen mensen trekt (waaronder ook veel ...

Meerdaagse schoolreis: Parijs

Bezoek met een meerdaagse schoolreis Parijs en stap met de leerlingen van uw school in het bruisende hart van Europa. Parijs, de stad die jaarlijks vele miljoenen mensen trekt (waaronder ook veel leerlingen van opleidingen) is weer één van de grote trekpleisters in ons programma. Parijs met z'n vele monumenten, prachtige historische gebouwen, grote winkelstraten, vele cafés en natuurlijk de altijd aanwezige Seine (die deze stad als het ware door midden deelt) blijft altijd boeien. 

De vele toeristische bezienswaardigheden zoals de prachtige Notre Dame, de Arc de Triomphe, de Sacre Coeur, Tour Montparnasse, het Louvre, Versailles en natuurlijk de fameuze Eiffeltoren kunt u tijdens uw schoolreis in Parijs bezichtigen. Daarnaast is een boottocht over de Seine ook zeer de moeite waard. Of bekijk Parijs eens van een hele andere kant, onder de grond in het riolenstelsel van Les Égouts. 

Tot slot is een bezoek aan Disneyland® Paris ook een echte aanrader. Het park is met zijn sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes goed voor topvermaak en zal een extra dimensie meegeven aan deze schoolreis in Parijs. 

Tip: Uiteraard kunt u Parijs of Disneyland® Paris ook in één dag bezichtigen, of er juist meerdere dagen voor uittrekken!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3, 4 of 5 dagen
3 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €109,- p.p.

Offerte

Programma

Hieronder zijn de basisgegevens van een schoolreis naar Parijs weergegeven. U kunt de tijden, het programma en de reisduur verder naar eigen smaak invullen en aanpassen. Keijman Reizen voorziet u desgewenst van de nodige adviezen. Voor excursievervoer heeft u de touringcar tot uw beschikking.

Dag 1 
U vertrekt in de vroege morgen (bijvoorbeeld om 06.00 uur) vanaf uw opleiding naar Parijs, waar u aan het begin van de middag arriveert. Na aankomst bent u vrij voor een eerste kennismaking met de hoofdstad van Frankrijk.

Dag 2 
Deze dag heeft u ter vrije besteding om de excursies en/of bezienswaardigheden van uw keuze te bezichtigen.

Dag 3 
Vandaag is de laatste dag van uw schoolreis in Parijs. U vertrekt aan het begin van de middag (bijvoorbeeld om 14.00 uur) uit Parijs. Tot die tijd heeft u vrije tijd. In de loop van de avond bent u weer terug bij school.

Indien u deze schoolreis naar Parijs bij Keijman Reizen reserveert, krijgt u een prachtige compacte Capitool reisgids van Parijs cadeau!

** Hotel binnen de Péripherique

U verblijft in een **hotel in het centrum van Parijs (bijv. in de wijk Opéra of Montmartre), op meerpersoonskamers met douche en toilet. De verzorging is op basis van logies en ontbijt.

** Hotel buiten de Péripherique

U verblijft in een **hotel (voornamelijk ketenhotels: Ibis Budget/Premiere Classe/Campanile/Balladins), buiten de ring van Parijs, in één van de voorsteden (Saint Denis, Saint Ouen, Clichy of Bobigny), met goede verbindingen tot het centrum. Uw meerpersoonskamers zijn voorzien van douche en toilet. De verzorging is op basis van logies en ontbijt

Jeugdherberg buiten de Péripherique

U verblijft in een jeugdherberg gelegen in Clichy, aangesloten bij de erkende organisatie Hostelling International, op meerpersoonskamers met faciliteiten op de etage. De verzorging is op basis van logies en ontbijt.

Alle meerdaagse reizen zijn gebaseerd op 50 personen, uitgevoerd per luxe touringcar (tenzij vermeld als vliegreis) en afhankelijk van uw vertrekplaats. De prijzen zijn inclusief vervoer, accommodatie, toegang tot de beschreven activiteiten, attractieparken en excursies. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. Meerdere dagen naar Parijs? Of vertrek vanuit België? Prijzen op aanvraag!

Touringcar3 dagen

Jeugdherberg binnen de Péripherique

€ 109,00
** Hotel binnen de PéripheriqueOp aanvraag
*** Buiten de PéripheriqueOp aanvraag

 

Disneyland® Paris

Wat dacht u van het prachtige Disneyland® Paris in combinatie met uw verblijf in cultureel Parijs? Sinds 1992 is dit magische resort, met twee Disney® Parken voor jong en oud, erg populair onder scholen. Het Disneyland® Park is een magisch koninkrijk en elk moment is speciaal. Beleef de klassieke Disney-verhalen en ontmoet de Disney figuren. In Walt Disney Studios® Park draait alles rond film, animatie en televisie. Ontdek de vier productiezones met non-stop actie, coole attracties en spectaculaire optredens. De Disney® Parken hebben meer dan 60 attracties, shows en parades, schitterende winkels en restaurants die het hele jaar geopend zijn!

Eiffeltoren

De Eiffeltoren werd oorspronkelijk gebouwd om de bezoekers van de Wereldtentoonstel-ling van 1889 te imponeren en zou een tijdelijke toevoeging aan de Parijse skyline zijn. Tot 1931, toen het Empire State Building in New York werd voltooid, was dit het hoogste gebouw ter wereld. De toren is 320 meter hoog en telt 1652 treden naar de derde verdieping.

Musée du Louvre

Het museum heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. In de daaropvolgende eeuwen maakten de Franse koningen en keizers het gebouw steeds groter en mooier. Een van de meest recente aanwinsten is de glazen piramide op de grote binnenplaats. Het bekendste werk wat er te zien is, is de ‘Mona Lisa’, geschilderd door Leonardo da Vinci rond het jaar 1504.

Boottocht over de Seine

Een boottocht over de Seine kan natuurlijk niet ontbreken in uw programma. Vanaf de boot heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Musée des Egouts de Paris

Een spannende en originele manier is deze ontdekkingstocht door het kilometers lange riolenstelsel van Parijs. U kunt er verschillende oude en moderne machines zien. Er is ook een audiovisuele show en een tentoonstellingsruimte over de technieken van de toekomst.

Extra Reisinformatie

Voor extra informatie bezoek de website van ArrivalGuides.com

Bekijk reisinformatie

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!