Educatief genieten! SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Sneeuwpret Sneeuwpret
Duitsland

Langlaufen, skiŽn of snowboarden in het Sauerland!

Schoolreizen - Dagtochten - Duitsland - Langlaufen, skiŽn of snowboarden in het Sauerland!

Langlaufen, skiën of snowboarden in het Sauerland
Beleef een actieve schoolreis en ga een dagje skiën, langlaufen of snowboarden in het Sauerland. Dit prachtige stukje Duitsland ligt op slechts 230 kilometer van de g...

Langlaufen, skiën of snowboarden in het Sauerland

Beleef een actieve schoolreis en ga een dagje skiën, langlaufen of snowboarden in het Sauerland. Dit prachtige stukje Duitsland ligt op slechts 230 kilometer van de grens en 310 kilometer vanaf Utrecht. Geniet met de leerlingen van de gezellige dorpjes en vooral de bergen die zo’n belangrijke rol spelen bij het langlaufen, skiën en snowboarden.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €27,- p.p.

Offerte

Programma

Het hoogste punt van het Sauerland is de bekende Kahler Asten, van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de besneeuwde omgeving. De bekendste wintersportplaats is Winterberg en het daaraan grenzende Altastenberg. Het langlauf-, ski- en snowboardmateriaal dat uw leerlingen nodig hebben tijdens een dagje langlaufen, skiën en snowboarden ligt gestationeerd in het Sauerland! De locaties zijn Winterberg, Altastenberg, Neuastenberg en/of Züschen.

Vanwege de hoge ligging is Altastenberg het meest sneeuwzekere gedeelte van het Sauerland. Wij zullen altijd in overleg, doch afhankelijk van de sneeuwcondities, de best mogelijk locatie voor u bepalen. Naast langlaufen, skiën en snowboarden in het Sauerland kunt u ook dit jaar weer de Easy Big Ski’s gebruiken op de locatie Sahnehang, op slechts 500 meter van Altastenberg. Dit zijn speciale korte ski’s, die het voor elke beginneling makkelijk maken om te skiën. De Sahnehang is slechts 1 piste, dus ook heel overzichtelijk!

TIP: Bij geen sneeuw kunt u ook een alternatief programma bij ons boeken! Wat dacht u van een dagje indoorskiën, schaatsen of zwemmen?

Hier ziet u de basisgegevens van een dagje skiën, langlaufen of snowboarden in het Sauerland. U vertrekt op de door u bepaalde dag om 06.00 uur vanaf school met bestemming het Sauerland. U reist via Arnhem, Oberhausen, Dortmund, Meschede en Olsberg rechtstreeks naar Winterberg, Altastenberg, Neuastenberg en/of Züschen. U arriveert in de ochtend in het Sauerland en wordt ontvangen door de lokale medewerkers. Deze professionele mensen zullen ervoor zorgen dat deze actieve dagtocht volgens programma verloopt, ze helpen met het materiaal en zijn het aanspreekpunt bij vragen of problemen. Daarna kunnen de leerlingen tot 16.00 uur perfect genieten van de heerlijke sneeuw. Om 16.00 uur gaat de bus weer terug naar Nederland. U zult hier omstreeks 21.00 uur aankomen en hier zal deze actieve schoolreis eindigen! 

De genoemde tijden zijn richtlijnen.

Alle dagtochten zijn gebaseerd op 90 personen en uitgevoerd per luxe touringcar. De prijzen zijn inclusief vervoer, accommodatie en/of toegang tot de beschreven activiteiten of attractieparken. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), vertreklocatie, groepsgrootte, eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom inbegrepen:

• huur materiaal incl. loipegebruik

• skipas (voor langlaufen niet nodig)

• vervoer per luxe 90-persoonstouringcar, v.v. bar, toilet en DVD

 

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!