blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Kerst

2-daagse combinatiereis Duitsland

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Kerst - 2-daagse combinatiereis Duitsland

Tijdens deze korte reis bezoekt u een of twee sfeervolle Duitse steden. Keulen/Düsseldorf; Maak een rondwandeling over de zes kerstmarkten in Keulen  en kom volledig in de kerststemming. De Altstadt van Düsseldorf i...

Tijdens deze korte reis bezoekt u een of twee sfeervolle Duitse steden. Keulen/Düsseldorf; Maak een rondwandeling over de zes kerstmarkten in Keulen  en kom volledig in de kerststemming. De Altstadt van Düsseldorf is omgetoverd tot een kerstsprookje. Bent u op zoek naar internationale cadeaus en gerechten? Dan is een combinatie van de kerstmarkt in Essen/Düsseldorf

een must. Gaat u liever langs het winkelparadrijs in CentrO in Oberhausen voor de allerlaatste kersinkopen? Een combinatiebezoek aan Oberhausen/Düsseldorf is dan ideaal!  Maar als het gaat om het proeven van de kerstsfeer, is  Essen/Oberhausen ook een echte aanrader! 

Staat de door u gewenste bestemming er niet bij? De reizen die u hier aantreft, zijn nog maar een kleine selectie uit de vele mogelijkheden. Uiteraard zijn er nog meer combinaties mogelijk!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
2 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €75,- p.p.

Offerte

Reisprogramma

Hieronder treft u de basisgegevens aan van deze (combinatie) reis. Het programma en de tijden mag u uiteraard zelf invullen, mits passend binnen het arbeidstijdenbesluit. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien. U heeft voor excursievervoer de touringcar tot uw beschikking. Naar gelieve kunt u ook de reisduur van deze busreis aanpassen.

Dag 1
U vertrekt vandaag om 08.00 uur naar de stad van uw keuze. In de namiddag heeft u transfer naar het hotel en inchecken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om direct naar het hotel te gaan. U heeft de dag en avond ter vrije besteding. Desgewenst kunnen wij excursies voor u verzorgen. 

Dag 2
Na uitchecken heeft u de ochtend en middag ter vrije besteding in de stad van uw keuze. In de namiddag vertrek u naar Nederland en aankomst in de loop van de avond bij uw vertrekadres. 

 

De prijs van deze 2-daagse (combinatie) reis is gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom inbegrepen: 
• vervoer per luxe touringcar, voorzien van bar, toilet en DVD 
• bezoek aan de stad van uw keuze 
• 1 overnachting op een 2-persoonskamer
• 1 maal ontbijt  
• parkeerkosten en chauffeursverzorging 
• transfer tussen beide steden (indien u hiervoor heeft gekozen)
• BTW, buitenlandse belastingen en parkeerkosten
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten                                                                                   

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!