blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Duitsland Duitsland
Duitsland Duitsland
Duitsland Duitsland
Duitsland

Hamburg

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Duitsland - Hamburg

Meerdaagse reis Hamburg
Hamburg is met 1,8 miljoen inwoners de op één na grootste stad van Duitsland. Ga met Keijman Reizen mee op een meerdaagse busreis naar Hamburg en maak kennis met deze fas...

Meerdaagse reis Hamburg

Hamburg is met 1,8 miljoen inwoners de op één na grootste stad van Duitsland. Ga met Keijman Reizen mee op een meerdaagse busreis naar Hamburg en maak kennis met deze fascinerende stad met diverse bouwkundige stijlen. De 1200-jarige geschiedenis heeft veel historische bezienswaardigheden nagelaten. Iedereen die hier is geweest is enthousiast over haar flair en maritieme charme.

U zult tijdens uw busreis in Hamburg zien dat de stad meer bruggen heeft dan Amsterdam en Venetië samen. Hamburg wordt daarom ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Bezoek de enorme wereldhaven midden in het stadscentrum, de historische Speicherstadt, het vermaak in de rosse buurt bij de Reeperbahn of één van de vele stadsparken. Daarnaast biedt de stad u maar liefst 50 uiteenlopende musea. Rondom het grote Alstermeer in het centrum van de stad vindt u veel recreatiemogelijkheden, zoals waterfietsen, kanoën, fietsen en ook rondvaarten. De omgeving van de Kleine Alster is juist erg sfeervol met veel bars, restaurants en terrassen.

Hamburg is tevens dé musicalstad van Duitsland en voor een goede variétéshow kunt u ook prima terecht. Het is een complete stad met uitstekende restaurants, exquise shoppingmogelijkheden en een bruisend nachtleven. Kortom, als u een groepsreis naar Hamburg maakt dan komt u terecht in een verrassend veelzijdige stad!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
3 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €138,- p.p.

Offerte

Hieronder is het basisprogramma voor deze meerdaagse busreis naar Hamburg weergegeven. Het programma kunt u naar eigen wens invullen of kan in overleg met u worden bepaald. Keijman Reizen voorziet u hierbij desgewenst van advies.

Dag 1 
Voor deze meerdaagse busreis naar Hamburg staat het vertrek gepland om 06.00 uur. Bij aankomst checkt u eerst in bij het hotel. Vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2 
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 

Dag 3 
Na het uitchecken heeft u tijd ter vrije besteding. In de middag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres met aankomst in de loop van de avond.

U verblijft naar keuze in een middenklasse hotel in Hamburg op 2-persoonskamers, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en heeft een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies met ontbijt.

Alle prijzen van de meerdaagse reizen zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, toilet en dvd
• 2 overnachtingen op een 2-persoonskamer
• 2 maal ontbijt 
• alle transfers ter plaatse
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten
parkeerkosten en chauffeursverzorging 

Touringcar3 dagen
Middenklasse hotel v.a.

€ 138,-

Typische ‘Hanze’ rondvaart door Speicherstadt
Deze wijk is onlangs op de monumentenlijst geplaatst. Het is de grootste verzameling van pakhuizen ter wereld. Er worden nog altijd partijen koffie, thee, zijde en tapijten opgeslagen tot ze verkocht worden. U bekijkt deze bijzondere plek vanaf een typische ‘Hanze’ boot. Uiteraard behoort een lunch of diner aan boord ook tot de mogelijkheden.

Historische Reeperbahn wandeling
U wordt rondgeleid door de beroemde rosse buurt van Hamburg. Uw gids, gekleed in middeleeuwse ‘hoerendracht’, vertelt u alle ins en outs over de prostitutie van toen en nu. Tijdens de wandeling bezoekt u ook een ‘Darkside’ boetiek waar men u bijzondere wetenswaardigheden zal vertellen over de Hamburgse sm-scene.

Rondvaarten 
Hamburg wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. Keijman Reizen kan u verschillende mogelijkheden bieden om de stad vanaf het water te bekijken. Maak een rondvaart door de op één na grootste haven van Europa of door de kanalen naar de binnenmeren van de stad. Lunchen of dineren op de boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Stadsrondritten per touringcar of fiets 
Onder leiding van een deskundige gids maakt u per touringcar of fiets een rondrit langs de highlights van Hamburg. Een uitstekende manier om snel een overzicht te krijgen van deze bezienswaardige stad.

Fakkelwandeling Speicherstadt 
Als de schemer valt maakt u onder leiding van een een gids een wandeling door de historische, prachtige Speicherstadt met de oude pakhuizen, bizarre geveltjes en torentjes. Iedere deelnemers ontvangt een fakkel en u brengt een bezoek aan het Kruidenmuseum.
Duur: 2 uur

Hamburg door de eeuwen heen
Wandelend door Hamburg zult u zich bewust worden van de historie in de stad. Met veel Duitse humor zal de gids, gekleed in typische klederdracht, u van alles vertellen over de historie van deze boeiende stad. Tijdens de wandeling wordt u uitgenodigd om Hamburgse marsepein en wijn te proeven.

Hamburgse Team Marathon 
U wordt ingedeeld in verschillende groepen en gaat de stad op eigen gelegenheid verkennen aan de hand van een route. U ontdekt Hamburg aan de hand van vele opdrachten en spellen zoals theezak-gooien en het ruiken en proeven van typische producten. Welk team zal de meeste punten verdienen? De marathon wordt afgesloten met een prijsuitreiking in een ouderwetse koffie-opslagruimte.

Mystery Dinner: van gast tot detective 
Wanneer de duisternis valt, komen de criminelen tot leven. U gaat terug in de tijd naar het jaar 1904. U bent te gast op de verjaardag van Berndt von Thurau, waar een moord voor uw ogen wordt gepleegd. Terwijl u geniet van een uitgebreid buffet, helpt u de moordenaar te vinden.

Kunsthalle 
De Kunsthalle in Hamburg is het meest interessante museum van Noord-Duitsland. De traditie gaat terug tot 1817 maar werd in 1869 opengesteld voor het publiek. De collectie biedt een algemeen chronologisch overzicht van Europese kunststromingen, met nadruk op de 19e eeuwse Duitse Romantiek. In 1996 is er een dependance gebouwd, de Galerie der Gegenwart. In dit kubusvormige gebouw is de collectie hedendaagse kunst ondergebracht.

Bosseln door de stad 
Bosseln is een kruising tussen bowling en jeu de boules. Met een kleine aanloop gooit u de bal en probeert u in zo min mogelijk worpen een doel te raken. Voordat u begint worden de verschillende manieren van balwerpen uitgelegd; over de hand, over de vinger en over de duim. Vervolgens maakt u in teams al gooiend een tour door de historische Speicherstadt en de moderne HafenCity.

Spelprogramma's
In het kader van teambuilding kunnen wij u diverse spelprogramma’s aanbieden, waarbij u Hamburg op speelse wijze met elkaar leert kennen, bijvoorbeeld:
• Störtebekers schetsboeken, een spannend avontuur in de historische Speicherstadt
• Hanse-Marathon door de Altstadt en Speicherstadt
• Olympische Spiele in de historische Speicherstadt
• Diverse thematische Stadtrally’s

Rathausmarkt
Hamburgs symbool is het sancistische neo-renaissancistische stadhuis, de vijfde in de geschiedenis van de stad. Het stadhuis is, met zijn zalen vol ornamenten die de trots van Hamburgs bourgeoisie vertegenwoordigen, zeker het bezoeken waard.

Der Michel
De kolossale, barokke Michaelskirche, die met zijn 132m hoge toren van verre zichtbaar is, is het belangrijkste symbool van Hamburg. Vanaf de uitkijktoren heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de haven.

Hamburg Dungeon
In de duistere catacomben van Speicherstadt bevindt zich de Hamburg Dungeon. U maakt een reis in de tijd door 2000 jaar weerzinwekkende Hamburgse geschiedenis.

Variététheaters
Hamburg kent diverse Variététheaters, waar wij een show voor u kunnen reserveren. U kunt genieten van een afwisselende show, gegeven door acrobaten, mimespelers, clowns en andere artiesten.

Comedy Tour Hamburg
Tijdens een rondrit krijgt u Hamburg op komische wijze te zien. Een comedian van de Comedy Club wijst u diverse bezienswaardigheden en vertelt u anekdotes. Uiteraard wordt die informatie op lachwekkende wijze gebracht ondersteund met videobeelden en teksten op de monitor in de touringcar. U sluit af met een biertje in een bar.
Duur: 1,15 uur

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!