blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Nederland

Den Haag en Scheveningen

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Nederland - Den Haag en Scheveningen

Meerdaagse reis Den Haag en Scheveningen
De plek waar het stadsleven en het strandleven samenkomen. Een perfecte combinatie voor een dagje strand en stad. Aan de ene kant ligt Den Haag, ook wel 's-Gravenhage, de hoofdstad van ...

Meerdaagse reis Den Haag en Scheveningen

De plek waar het stadsleven en het strandleven samenkomen. Een perfecte combinatie voor een dagje strand en stad. Aan de ene kant ligt Den Haag, ook wel 's-Gravenhage, de hoofdstad van Zuid-Holland en tevens is de Nederlandse Regering en het parlement hier gevestigd. Een veelzijdige stad met een rijk aanbod van culturele en maatschappelijke voorzieningen. En aan de andere kant ligt Scheveningen. De plek om lekker uit te waaien en te genieten van een heerlijke strandwandeling. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
2 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €68,- p.p.

Offerte

Hieronder is het basisprogramma voor deze meerdaagse busreis naar Den Haag en Scheveningen weergegeven. Het programma kunt u naar eigen wens invullen of kan in overleg met u worden bepaald. Keijman Reizen voorziet u hierbij desgewenst van advies. 

Dag 1 
Voor deze meerdaagse busreis naar Den Haag en Scheveningen staat het vertrek gepland om 08.00 uur. Bij aankomst checkt u eerst in bij het hotel en vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2 
Na het uitchecken vertrekt u per touringcar naar Scheveningen waar u de gehele dag ter vrije besteding heeft. In de namiddag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres met aankomst in de loop van de avond. 

U verblijft in een middenklasse hotel in Den Haag op 2-persoonskamers, die zijn voorzien van een bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Alle prijzen van de meerdaagse reizen zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, toilet en DVD
• 1 overnachting op een 2-persoonskamer
• 1 maal ontbijt 
• transfers ter plaatse
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten 
• parkeerkosten en chauffeursverzorging 

Touringcar2 dagen
Middenklasse hotel v.a.€ 68,-

 

DEN HAAG

Bustour
Tijdens deze stadsrondrit (per touringcar) maakt u onder leiding van een gids kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden in Den Haag.
Duur: 1 uur

Rondvaart
Bekijk Den Haag eens van een andere kant! U vaart door de Haagse grachten en u aanschouwt enkele Haagse wijken, waaronder China Town en de Stationsbuurt, vanaf het water. Ook passeert de boot de Koninklijke Stallen en de moderne architectuur in De Resident. Tijdens de tocht vertelt de gids u tal van interessante wetenswaardigheden en leuke anekdotes over de verschillende wijken en gebouwen die de revue passeren. 
Duur: 1,5 uur

Fiets- of steptocht
Tijdens deze fiets- of steptocht ziet u bijna alle Haagse bezienswaardigheden. Zo komt u langs het Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen, Paleis Huis ten Bosch, Plein 1813, natuurgebied Meijendel, de Ambassadebuurt en het Catshuis. De gids zal u op vermakelijke wijze voorzien van informatie over de stad.
Duur: 3 uur

Van Kleef
Breng een bezoek aan de jenever en likeurdistilleerderij in Den Haag. De locatie beschikt tevens over een museumtuin. Deze ruimte was vroeger de distilleerderij. Er zijn verschillende arrangementen te boeken van een rondleiding tot proeverij en culinaire omlijsting. 

Madurodam
Ontdek Nederland in het klein, op een schaal van 1 op 25. Deze Nederlandse miniatuurstad is gevestigd in Den Haag. Bezichtig belangrijke gebouwen en werken uit Nederland eens vanuit een ander perspectief. Ontdek het verhaal over het ontstaan van Nederland in Het Hof van Nederland, bewonder de Delta Werken en luister naar het verhaal van een scheepsjongen in de 17e eeuw. In Madurodam is er genoeg te doen, te zien en te beleven voor zowel jong als oud.

Bezoek aan de Tweede Kamer en/of Ridderzaal
Het middelpunt van het Binnenhof was en is ongetwijfeld de Ridderzaal, die Graaf Floris V in de 13e eeuw liet bouwen. U bezoekt deze zaal onder leiding van een gids. Het is mogelijk om aan een reguliere rondleiding deel te nemen maar het is ook mogelijk om een privé rondleiding te boeken. Er is keuze uit verschillende rondleidingen zoals de Ridderzaal, Eerste Kamer, Tweede Kamer en Staten Generaaltour.

De Mesdag Collectie
In dit museum treft u het grootste schilderij van Nederland; Panorama Mesdag, geschilderd door Hendrik Willem Mesdag. Samen met zijn vrouw liet hij een huis bouwen waarin ook hen verzameling eigentijdse Franse en Nederlandse kunst gehuisvest was. Deze schonk hij later aan de Nederlandse Staat en zo ontstond de hedendaagse Mesdag Collectie. 

SCHEVENINGEN

Even heerlijk uitwaaien aan het strand. Voor de actievelingen zijn er genoeg leuke strandactiviteiten te boeken. Wat dacht u van blokarten (strandzeilen); ervaar de snelheid en de kracht van de wind. Of powerkiten; trotseer de wind met verschillende maten powerkites. Uiteraard biedt Scheveningen ook de gezellige en levendige boulevard, het imposante Kurhaus en de Scheveningse Pier.

Powerboat
Vaar met een powerboat op zee bij Scheveningen. De powerboats beschikken over vermogens van wel 600pk. De snelheid is uiteraard naar wens aan te passen. Spanning en sensatie gegarandeerd.

Kitesurfen
Tijdens deze watersport laat u zich, aan het strand van Scheveningen, op een surfplank voorttrekken door een vlieger.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!