blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Nederland Nederland
Nederland Nederland
Nederland Nederland
Nederland

Amsterdam

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Nederland - Amsterdam

Meerdaagse reis Amsterdam
De hoofdstad van Nederland is natuurlijk een mooie bestemming voor uw groepsreis. De stad is uiteraard beroemd om zijn grachten en prachtige herenhuizen uit de 17e eeuw. Maar Amsterdam is een zeer vee...

Meerdaagse reis Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is natuurlijk een mooie bestemming voor uw groepsreis. De stad is uiteraard beroemd om zijn grachten en prachtige herenhuizen uit de 17e eeuw. Maar Amsterdam is een zeer veelzijdige wereldstad en biedt daarom iedere bezoeker wat wils. Van wereldbekende bezienswaardigheden, uitstekende shoppingfaciliteiten en een bruisend nachtleven tot oases van rust zoals het Vondelpark. De highlights zijn onder andere het Damrak, het Anne Frank Huis, het Van Gogh museum, het Rijksmuseum, de stadswijk de Jordaan en de beroemde Wallen. Buiten het centrum is de Amsterdam Arena gelegen en het Huis van de Toekomst (genaamd Living Tomorrow) welke beide een bezoek waard zijn. Een bezoek aan Amsterdam is uiteindelijk niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van de stad. De schipper neemt u mee langs de Munttoren, de prachtige Zuiderkerk, de monumentale Herengracht en de Brouwersgracht via de Oude Stad terug naar het Rokin.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
2 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €75,- p.p.

Offerte

Hieronder is het basisprogramma voor deze meerdaagse busreis naar Amsterdam weergegeven. Het programma kunt u naar eigen wens invullen of kan in overleg met u worden bepaald. Keijman Reizen voorziet u hierbij desgewenst van advies. 

Dag 1 
Voor deze meerdaagse busreis naar Amsterdam staat het vertrek gepland om 08.00 uur. Bij aankomst checkt u eerst in bij het hotel en vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 2 
Na het uitchecken heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. In de namiddag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres met aankomst in de loop van de avond. 

U verblijft in een middenklasse hotel in Amsterdam op 2-persoonskamers, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum en hebben een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Alle prijzen van de meerdaagse reizen zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, toilet en DVD
• 1 overnachting op een 2-persoonskamer
• 1 maal ontbijt 
• transfers ter plaatse
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten
• parkeerkosten en chauffeursverzorging

Touringcar2 dagen
Middenklasse hotel v.a.€ 75,-

Fietstour door Amsterdam
Onder leiding van een gids fietst u niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt maar ook langs talloze beeldschone onbekende plekjes. U zit natuurlijk niet de hele tijd op de fiets. De gids stopt regelmatig om boeiende informatie over de historie van Amsterdam te geven en er wordt halverwege gepauzeerd om gezellig iets te gaan drinken. Inclusief 20 minuten pauze.
Duur: 2 uur

Amsterdam te voet
Maak een stadswandeling door één van de bekendste buurten van de stad. Maak een tocht door de gezelligste buurt van Amsterdam; de Jordaan of een rondleiding van 1,5 uur door de rosse buurt, waarbij u een indruk krijgt van het leven op de Wallen van vroeger en nu. U brengt ook een bezoek aan het “Erotisch Museum”. Het is ook mogelijk om een wandeling van 2,5 uur door drie compleet verschillende stukjes Amsterdam te maken; de spraakmakende wallen, de chaotische binnenstad en de gezellige Jordaan. Inclusief een kroegstop en 1 consumptie.
Duur: 1,5 tot 2,5 uur

Amsterdam Actief
Tijdens dit spelprogramma worden de teams blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en orginele vragen en opdrachten, welke u op een ludieke manier laten kennismaken met de binnenstad van Amsterdam. De oplossingen liggen verspreid door de hele binnenstad en zijn nodig om als uiteindelijke winnaar over de finish te komen. Met behulp van een tramkaart, camera en rugzak met inhoud bepaalt u met het team de ideale route, waarbij zelfs uw zangkwaliteiten naar voren zullen komen.
Duur: 3 uur

In de ban van Baantjer 
De Baantjer speurtocht is een echte teambuilder. Tijdens deze speurtocht verkent u Amsterdam in kleine groepen en onderweg voert een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van uw Technische Recherchekoffer onmisbaar. Speur naar dakloze Henk bij de kerkmuur. Wie durft te fouilleren? U kunt tijdens deze Baantjer speurtocht pauzeren wanneer u wilt in een van de vele kroegen in Amsterdam en tegelijkertijd op een accordeon de Baantjertune oefenen. Vervolgens gaat u in oud Amsterdam diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat gaat u op zoek naar een bijzondere ring. U bezoekt ook de plaats délict van de moord op prostituée Finse Henny (1958)! Het spelprogramma van deze dagtocht in Amsterdam “in de ban van Baantjer” is inclusief begeleiding, "lijk" en een prijs voor het winnende team.
Duur: 3 uur

Waterfietsen
Een leukere manier om actief Amsterdam te ontdekken is er niet! U kunt van een steiger vertrekken en de waterfiets bij een andere steiger achterlaten. Terwijl u lekker in uw eigen tempo rondzwerft door de grachten, komt u onderweg de gekste dingen tegen en maakt u van alles mee! En mocht het een beetje regenen... dan blijft u toch droog onder de huifjes op de waterfietsen.

Artis
Breng een bezoek aan de oudste en beroemdste dierentuin van Nederland. Bekijk o.a. het planetarium, aquarium en de kinderboerderij! Ontmoet de zebra's en de giraffen in de Savanne, sta oog in oog met de leeuwen en maak plezier met de apen in het apenhuis.

Heineken Experience
De Heineken Experience is gevestigd in de oorspronkelijke Heineken brouwerij in Amsterdam. In deze unieke industriële omgeving komt de rijke geschiedenis en traditie van het brouwen op een onvergetelijke manier tot leven. Middels een programmaboekje en diverse interactieve presentaties komt u alles te weten over de productie en de botteling van het bier. Tijdens de tour krijgt u tevens 3 consumpties en een souvenir aangeboden.
Duur: 1,15 uur

Rondvaart
Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van de stad. De schipper neemt u mee langs de Munttoren, de prachtige Zuiderkerk, de Herengracht met haar imposante patriciërshuizen en de Brouwersgracht. Uiteindelijk wordt u via de Oude Stad teruggevaren naar het Rokin.
Duur: 1 uur

Bezoek aan de Amsterdam ArenA
U wordt opgewacht door een deskundige gids voor een rondleiding in dit multifunctionele stadion. De tour begint met een videopresentatie waarbij u alles te weten komt over de geschiedenis van de ArenA. Vervolgens gaat u te voet verder onder leiding van de gids die u alle ins and outs zal laten zien, u komt op de plekken waar u normaal gesproken niet zult komen. Zo zet u een voet op het veld, komt u in de perskamer, de controlekamer, langs de business seats, de skyboxen en de 2e ring. Indien mogelijk zal zelfs de Koninklijke loge worden aangedaan. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het AJAX Museum.
Duur: 1,5 uur

Madame Tussauds
Bij een bezoek aan dit wassenbeelden museum komt u allerlei beroemdheden tegen en valt er van alles met hen te beleven. De vele interactieve attracties maken dit museum tot een must!

Anne Frank Museum
De voormalige onderduikplek waar Anne Frank haar dagboek schreef, is nu een museum. Leer de lotgevallen kennen van de acht onderduikers en de mensen die hen tijdens de oorlog hebben geholpen. Onder de vele originele geschriften in de collectie bevindt zich ook het dagboek van Anne Frank. De onderduikruimtes in het achterhuis zijn door grondige conservering in authentieke staat behouden gebleven. De kamers in het achterhuis zijn leeg, want de meubels zijn meteen na de arrestatie weggehaald. In het achterhuis worden bewaard gebleven documenten en voorwerpen van de acht onderduikers tentoongesteld.

Amsterdam in the Future
In onze hoofdstad staat het huis van de toekomst, ‘Living tomorrow’. Tijdens een bezoek wordt u “bijgeschoold” over hoe wij in de nabije toekomst kunnen leven en werken. Technologische ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, wonen en werken laten u de nieuwste wetenswaardigheden op realistisch wijze zien.

Van Gogh Museum
Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke ervaring. Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien. In het museum kunt u de ontwikkeling in het werk van de kunstenaar op de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werk van andere 19de-eeuwse kunstenaars uit de collectie. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis.

Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum Amsterdam is het grootste en belangrijkste kunst- en geschiedkundige museum van Nederland. Het bevat onder meer topstukken van de kunstschilder Rembrandt van Rijn (De Nachtwacht) in ruim 200 zalen. Het museum telt ruim 1 miljoen voorwerpen in zijn collectie.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!