blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Kerst

2-daagse combinatiereis BelgiŽ

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Kerst - 2-daagse combinatiereis BelgiŽ

De steden van onze Zuiderburen zijn ideaal om met elkaar te combineren in één reis. Een combinatie van de steden Gent/Brugge zijn perfect met elkaar te combineren. Het autovrije centrum van Brugge is een aa...

De steden van onze Zuiderburen zijn ideaal om met elkaar te combineren in één reis. Een combinatie van de steden Gent/Brugge zijn perfect met elkaar te combineren. Het autovrije centrum van Brugge is een aaneenschakeling van prachtige middeleeuwse gebouwen en pittoreske grachten. Gent is van oudsher een rijke textielstad.  Maar ook een Antwerpen/Gent is een perfecte combinatie voor het ultieme kerstgevoel te ervaren! Brengt  u liever aan een stad een bezoek? Ook dan is er genoeg te zien en te doen, zeker in de periode voor kerst!  In de aanloop naar Kerstmis bieden de Belgische steden extra gezelligheid, die u zelf moet beleven! 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
2 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €62,- p.p.

Offerte

Reisprogramma

Hieronder treft u de basisgegevens aan van deze (combinatie) reis. Het programma en de tijden mag u uiteraard zelf invullen, mits passend binnen het arbeidstijdenbesluit. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien. U heeft voor excursievervoer de touringcar tot uw beschikking. Naar gelieve kunt u ook de reisduur van deze busreis aanpassen.

Dag 1
U vertrekt vandaag om 08.00 uur naar de stad van uw keuze. In de namiddag heeft u transfer naar het hotel en inchecken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om direct naar het hotel te gaan. U heeft de dag en avond ter vrije besteding. Desgewenst kunnen wij excursies voor u verzorgen. 

Dag 2
Na uitchecken heeft u de ochtend en middag ter vrije besteding in de stad van uw keuze. In de namiddag vertrek u naar Nederland en aankomst in de loop van de avond bij uw vertrekadres. 

De prijs van deze 2-daagse (combinatie) reis is gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom inbegrepen: 
• vervoer per luxe touringcar, voorzien van bar, toilet en DVD 
• bezoek aan de stad van uw keuze 
• 1 overnachting op een 2-persoonskamer
• 1 maal ontbijt  
• parkeerkosten en chauffeursverzorging 
• transfer tussen beide steden (indien u hiervoor heeft gekozen)
• BTW, buitenlandse belastingen en parkeerkosten
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten                                                                                   

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!