blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk Frankrijk
Frankrijk

Parijs

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Frankrijk - Parijs

Meerdaagse reis Parijs
Tijdens uw busreis Parijs bezoekt u de vele bezienswaardigheden die deze prachtige stad te bieden heeft. Parijs heeft in de loop der jaren al veel bijnamen gekregen zoals: La Ville Lumière, de lic...

Meerdaagse reis Parijs

Tijdens uw busreis Parijs bezoekt u de vele bezienswaardigheden die deze prachtige stad te bieden heeft. Parijs heeft in de loop der jaren al veel bijnamen gekregen zoals: La Ville Lumière, de lichtstad en het bruisende hart van Europa! Deze wereldmetropool kan en mag natuurlijk niet ontbreken in ons programma van groepsreizen. Ga ook mee op deze meerdaagse busreis naar Parijs, want ook al bent u al eens in Parijs geweest, de stad blijft altijd weer haar aantrekkingskracht behouden voor een volgend bezoek.

Bezoek tijdens de groepsreis vele prachtige bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe, de Sacre Coeur, de Notre Dame, La Tour Montparnasse, de Eiffeltoren of Musée du Louvre. Maar ook de uitzonderlijk mooie architectuur, de prachtige grote winkelboulevards, de Seine die de stad doorkruist en de vele gezellige cafés, restaurants en terrassen maken uw busreis naar Parijs tot een onvergetelijke ervaring. Zelfs per fiets, per segway, per 2CV, vanaf het water en vanuit de riolen kunt u deze stad bekijken.

Vanuit Parijs kunt u tevens een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Stade de France (het stadion waar u een ontdekkingstour kunt maken), of het beroemde paleis Versailles van Lodewijk XIV waar u zowel het paleis als de prachtige tuinen kunt bekijken. Laat u verrassen in deze bezienswaardige en veelzijdige stad en geniet van al het moois en lekkers dat Parijs u te bieden heeft tijdens deze meerdaagse busreis naar Parijs.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
2 of 3 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €78,- p.p.

Offerte

Hieronder is het basisprogramma voor deze meerdaagse busreis naar Parijs weergegeven. Het programma kunt u naar eigen wens invullen of kan in overleg met u worden bepaald. Keijman Reizen voorziet u hierbij desgewenst van advies. 

Dag 1 
Voor deze meerdaagse busreis naar Parijs staat het vertrek gepland om 06.00 uur. Bij aankomst checkt u eerst in bij het hotel. Vervolgens heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. 

Dag 2 
Vandaag heeft u de gehele dag ter vrije besteding voor het maken van een stadswandeling, het bezoeken van de bezienswaardigheden en het maken van excursies. 

Dag 3 
Na het uitchecken heeft u tijd ter vrije besteding. In de middag aanvang van de terugreis naar uw vertrekadres met aankomst in de loop van de avond.

U verblijft naar keuze in een middenklasse hotel op 2-persoonskamers, die zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. Deze hotels zijn gelegen in of op korte afstand van het centrum met een goede verbinding per openbaar vervoer. De verzorging tijdens uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Alle prijzen van de meerdaagse reizen zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, toilet en dvd
• 1 of 2 overnachtingen op een 2-persoonskamer
• 1 of 2 maal ontbijt 
• stadstour in de ochtend of avond onder leiding van een deskundige gids (alleen bij een 3-daagse reis)
• alle transfers ter plaatse
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten
• parkeerkosten en chauffeursverzorging

Touringcar2 dagen3 dagen
Middenklasse hotel v.a.€ 78,-€ 130,-

La Tour Montparnasse
De grootste kantorenflat van Europa. De 209 meter hoge toren is gemaakt van staal en glas en domineert de skyline van de wijk volkomen. Vanuit het observatorium op de 55ste verdieping heeft u een spectaculair uitzicht over heel Parijs.

Seine rondvaart
U kunt een rondvaart over de Seine maken waarbij u langs de belangrijkste attracties van de stad en de vele beroemde monumenten vaart. Het is ook mogelijk de rondvaart te combineren met een fonkelend diner aan boord inclusief drankjes.
Duur: 1,15 uur

Paris à veló
Leer Parijs eens op een andere manier kennen. Onder leiding van een deskundige gids fietst u langs alle bekende én verborgen plekjes van de lichtstad. Er zijn ook verschillende thema-tours zoals een Dagtour, een Tour met als thema de Tuinen van Monet, een licht-tour en de Versailles tour.
Duur: 3 uur

Stadswandeling 
Onder leiding van een gids maakt u wandeling door een wijk naar uw keuze of met een bepaald thema dat in overleg vooraf is vast te stellen.
Duur: 3 uur

Louvre
Het meest bekende museum van de wereld met trekpleister nummer 1 van Da Vinci, de Mona Lisa. U kunt zelf vol verbazing langs alle kunstschatten lopen of onder leiding van een gids een rondleiding maken.
Duur: 2 uur

2CV Tour 
Ontdek het nachtleven in Parijs per traditionele 2CV. Dit typische 5e symbool van Frankrijk biedt u vanwege haar open dak een panoramisch uitzicht tijdens de rit. Een lokale deskundige chauffeur rijdt u rond en u kunt voor uw wensen omtrent informatie, fotostops e.d. uitstekend bij hem terecht.

Stade de France
Geef uw reis een sportief tintje en boek hèt stadion van Frankrijk! Onder leiding van een gids maakt u een ontdekkingstour door het stadion; u ziet onder meer de kleedkamers, de massagekamer, het bubbelbad en natuurlijk loopt u ook door de tunnel de arena in! Daarnaast kunt u nog het museum bekijken en de fanshop bezoeken.
Duur: 1,5 uur

Versailles
Het paleis van Lodewijk XIV was oorspronkelijk een jachtslot dat ten westen van Parijs lag. Na 1661 werd het in opdracht van Lodewijk XIV door de architect Louis Le Vau uitgebreid tot een paleis. De beroemde Spiegelzaal werd bekend vanwege de ondertekening van het Verdrag van Versailles. U kunt het paleis met haar vele staatsappartementen en balzalen persoonlijk bezoeken. De tuinen van Versailles zijn wereldberoemd geworden door de prachtige aanleg; hiervoor wordt apart entree geheven.

Musée des Egouts
Maak een tocht van 500 meter door de riolen van Parijs om de geschiedenis van deze wereldstad te achterhalen. De aanleg van de riolen begon onder het bewind van Napoleon III. Onder elke straat loopt wel een riool en in het riool zijn ook straatbordjes opgehangen, precies hetzelfde als de straatbordjes boven de grond. Zodoende kunt u niet verdwalen. U ziet ook een tentoonstelling over de waterhuishouding van Parijs en een audiovisuele show.

Les Catacombes
De ondergrondse wereld van Parijs waar maar liefst 6 miljoen Parijzenaars begraven liggen! Hier zijn onder meer botten te vinden van de oudste begraafplaats van Parijs. De plaatsen waar de botten van de doden worden bewaard, zijn uitgehouwen in de vroegere steengroeven. Bezoekers kunnen door een netwerk van tunnels lopen dat zich ongeveer 20 meter onder de grond bevindt.

Place du Tertre
Tertre betekent ‘kopje’ of ‘heuvel’ en dit pittoreske plein op de heuvel van Montmartre is met 130 meter het hoogste punt van Parijs. Eens stond hier de galg van de abdij, nu is het de plaats waar artiesten al sinds de 19e eeuw hen schilderijen tentoonstellen en waar u karikatuur-tekeningen en -knipsels kunt laten maken. Aan het plein liggen veel kleurrijke restaurantjes.

Shows & entertainment
U completeert uw bezoek aan Parijs met een avondje Frans entertainment. Er is een veelheid aan shows met muziek, zang, dans, cancan en cabaret, al dan niet in combinatie met een dinerarrangement. Shows als Moulin Rouge en Paradis Latin zijn wereldberoemd maar er zijn ook leuke kleinschaliger voorstellingen als Le Canotier of La Nouvelle Eve.

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!