blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Deluxe Reizen

Gent en Brugge Deluxe

Groepsreizen - Meerdaagse reizen - Deluxe-reizen - Gent en Brugge Deluxe

Heeft u een jubileum binnen het bedrijf, wilt u uw personeel belonen voor hun harde werk of is er een andere reden om iets te vieren? Wellicht is ons nieuwe aanbod Deluxe reizen iets voor u!
De reis naar Gent en Brugge is tot in de puntjes ver...

Heeft u een jubileum binnen het bedrijf, wilt u uw personeel belonen voor hun harde werk of is er een andere reden om iets te vieren? Wellicht is ons nieuwe aanbod Deluxe reizen iets voor u!

De reis naar Gent en Brugge is tot in de puntjes verzorgd en gedurende de reis maakt u gebruik van onze deskundige reisleiding. U ontdekt Gent en Brugge aan de hand van een stadswandeling, maar ook via het water. Zoals u wellicht weet staan Gent en Brugge bekend om hun bonbons en chocolade, dus een bezoek aan het chocolademuseum mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan deze steden. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
2 of 3 dagen
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €379,- p.p.

Offerte

Programma

Hieronder treft u de gegevens aan van deze Deluxe busreis naar Gent en Brugge. Het programma en de tijden kunt u zelf naar wens invullen of kan in overleg verder met u worden aangepast. Keijman Reizen kan u hierbij van advies voorzien. U heeft voor excursievervoer de touringcar tot uw beschikking. Naar gelieve kunt u ook de reisduur van deze Deluxe busreis aanpassen. Gedurende deze Deluxe reis maakt u gebruik van deskundige reisleiding vanuit Keijman Reizen. 

Dag 1
U vertrekt vandaag om 08.00 uur naar het centrum van Brugge. 's Middags maakt u een boottocht onder leiding van een lokale gids. De middag is ter vrije besteding. In de avond is er een 3-gangen diner in het centrum van Brugge gereserveerd.

Dag 2
Vandaag brengt u een bezoek aan het chocolademuseum van Brugge. In de middag vertrekt u naar Gent waar u in de middag een stadswandeling heeft onder leiding van een Nederlandstalige/Vlaamse gids. In de avond is er een 3-gangen diner in het centrum van Gent gereserveerd. Aansluitend wordt u teruggebracht naar Brugge. 

Dag 3
De laatste dag heeft u de dag ter vrije besteding in Brugge. In de middag vertrekt u weer naar Nederland. Aankomst in de loop van de avond bij uw vertrekadres. 

Bij de reissom is inbegrepen
• vervoer per luxe touringcar voorzien van bar, toilet en DVD
• reisbegeleiding gedurende 2 of 3 dagen vanuit Keijman Reizen
• 1 of 2 overnachtingen op 2-persoonskamers, zoals beschreven
• 1 of 2 maal ontbijt
• 1 of 2 maal diner
• boottocht o.l.v. lokale gids in Brugge
• stadswandeling o.l.v. lokale gids in Brugge en in Gent
• bezoek aan het chocolademuseum in Brugge
• transfer tussen beide steden
• alle lokale toeristenbelastingen en servicekosten 
• parkeerkosten en chauffeursverzorging 

U verblijft in een 5-sterrenhotel op 2-persoonskamers in Brugge, die voorzien zijn van airconditioning, minibar, bad en/of douche, toilet, telefoon en tv. Het hotel ligt in het historisch centrum, op enkele minuten loopafstand van de Grote Markt en de mooie bezienswaardigheden van Brugge. De verzorging in het hotel is op basis van logies en ontbijt.

Alle Deluxe reizen zijn gebaseerd op 30 personen, uitgevoerd per luxe touringcar (tenzij vermeld als vliegreis) en afhankelijk van uw vertrekplaats. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder uw groepsgrootte, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend) en eventuele extra bij te boeken maaltijden en/of excursies. Vertrek vanuit België: prijzen op aanvraag! Onvoorziene wijzigingen voorbehouden. 

Touringcar2 dagen3 dagen
5 ***** hotel € 379,-€ 530,-

Rondvaart door de Leien 
Middels een leuke rondvaart van ca. 40 minuten maakt u kennis met historisch Gent vanaf een geheel andere zijde. De Kuip van Gent-rondvaart laat u kennismaken met de mooie bezienswaardigheden. 

Sneukelen met stijl 
U maakt kennis met culinair Gent en brengt een bezoek aan een aantal speciaalzaken, zoals een charcuterie, een pralinier of een patissier. U hoort verhalen over eetgewoonten, Belgische specialiteiten en krijgt overal iets te proeven. De wandeling duurt ca. 2 uur.

Sint-Baafskathedraal 
Deze kerk werd hoofdzakelijk in de 14e en 15e eeuw opgetrokken en van een kapellenkrans voorzien in de 16e eeuw. Het interieur toont pronkstukken van barokkunst en is uw bezoek zeker waard.

Jeneverhuis Van Hoornebeke 
Op 20 minuten van Gent komt de bewogen geschiedenis van dit lekkere drankje in de streek van Eeklo opnieuw tot leven. U krijgt een levendige rondleiding met als afsluiter een borrel ingeschonken door het huis.

Kasteel Het Gravensteen 
Dit met dikke muren omringde kasteel in het hartje van Gent wordt ook wel het kasteel van de Graven genoemd. Vroeger werd het door de Graven bewoond, maar in de 18e eeuw deed het kasteel dienst als gevangenis. De collectie martelwerktuigen die hier is tentoongesteld, is hiervan het bewijs.

Crimineel Gent 
Een wandeling door crimineel Gent waarbij wordt verteld over rechtspraak en rechters, misdaad en misdadigers, straffen en straffe verhalen. Uiteraard vertelt de gids ook het verhaal over het oneerlijkste proces, de gruwelijkste moord en de wreedste misdadiger. U sluit de tocht af met een crimineel drankje.

Rondvaart Brugge
In de open bootjes krijgt u gedurende ca. 30 minuten de stad Brugge en haar middeleeuwse bezienswaardigheden eens van een andere kant te zien.

Choco-Story 
In het chocolademuseum van Brugge beleeft u de boeiende wereld van de chocolade: u wordt ondergedompeld in de geschiedenis van de cacaobonen en krijgt een volledig beeld van de productie van deze heerlijke pralines. Uiteraard zijn deze ook te proeven en te kopen.

Het Brugs Diamantmuseum 
In dit museum toont men de buitengewone geschiedenis van Brugge als oudste diamantencentrum van Europa. U krijgt hier informatie over de mysterieuze wereld van de diamant, één van de belangrijkste exportproducten van België. Voor een slijpdemonstratie betaalt u een aparte toeslag.

Brouwerij Halve Maan 
U maakt onder begeleiding van een gids een rondleiding van ca. 45 minuten door de brouwerij en u komt alles te weten over het brouwproces van het Belgische bier Straffe Hendrik. Uiteraard sluit u deze tour af met een heerlijke pint.

Middeleeuws dinerspektakel 
Tijdens dit dinerspektakel beleeft u het huwelijk van Karel de Stoute en Margaretha van York in 1468. Het wordt een avondvullend programma met narren, minnestrelen, ridders, dansers, vuurspuwers en heksen waarbij een viergangen menu, bier, wijn en water zijn inbegrepen.

Middeleeuwse Belforttoren 
Het in de 13e eeuw gebouwde Belfort in Brugge is een achthoekige toren waar onder meer de middeleeuwse stadsrechten-oorkonde bewaard wordt. Een begrip in Brugge waar men trots op is.

Brugse Stadsrally 
U beleeft cultureel Brugge vandaag op een ludieke manier. Per team ontvangt u een rallyboek met daarin uitleg over de bezienswaardigheden, foto's een stadsplattegrond en het door u af te leggen parcours. Aan de hand van dit rallyboek gaat u op zoektocht naar de ontbrekende letters of nummers waarmee u de rebus moet oplossen. Een ludieke en actieve tocht langs de bekende en onbekende plekjes van Brugge.

Het maken van een groepsreis Gent en Brugge wordt door iedereen als iets speciaals ervaren. Dit maakt het ondernemen van een stedentrip Brugge en Gent een uitstekend middel om als groep extra gemotiveerd te werken. ‘Er samen even tussenuit’ bevordert bovendien de teamspirit!

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!