Kwalitatief genieten! SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Avondje uit Avondje uit
Nederland

Veluwe in the Dark

Groepsreizen - Dagtochten - Avondje-uit - Veluwe in the Dark

Avondje uit; Veluwe in the dark
Net klaar met eten en plotseling staat er een instructeur voor uw neus! Hij vertelt over de missie van vanavond: u gaat gedropt worden! Komt u weer op tijd terug op de juiste plek? Met een bijzo...

Avondje uit; Veluwe in the dark

Net klaar met eten en plotseling staat er een instructeur voor uw neus! Hij vertelt over de missie van vanavond: u gaat gedropt worden! Komt u weer op tijd terug op de juiste plek? Met een bijzondere kaart moet u het eerste opdrachtpunt zien te vinden. Hier kunt u mijnwerkerslampjes verdienen. De lampjes zijn echt nodig, zodat u met het kompas het volgende punt kan vinden. Onderweg wordt u verwarmd met een lekker Veluws kruidenbittertje. Welk team lost de opdrachten het snelst op en wint deze dropping? 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €84,- p.p.

Offerte

Net klaar met eten en plotseling staat er een instructeur voor uw neus! Hij vertelt over de missie van vanavond: u gaat gedropt worden! En wel met een legertruck! Komt u weer op tijd terug op de juiste plek? Met een bijzondere kaart moet u het eerste opdrachtpunt zien te vinden. Hier kunt u minwerkerslampjes verdienen. De lampjes zijn echt nodig, zodat u met het kompas het volgende punt kan vinden. Onderweg wordt u verwarmd met een lekker Veluws kruidenbittertje. Welk team lost de opdrachten het snelst op, wint deze dropping en gaat er met de prijs vandoor?

Vertrek: 17.00 uur 
Thuiskomst: 00.00 uur

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• spelprogramma (dropping per legertruck) inclusief kruidenbitter en prijsuitreiking met aandenken
• satébuffet

TouringcarAvondje uit
Veluwe in the dark € 84,-

 

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!