Kwalitatief genieten! SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Avondje uit Avondje uit
Nederland

Lachen is gezond!

Groepsreizen - Dagtochten - Avondje-uit - Lachen is gezond!

Avondje uit Amsterdam; Lachen is gezond
Een avondje uit in Amsterdam dat u niet snel zult vergeten: lachen is gezond! U maakt een hilarische lachtour met Amsterdams leukste en grappigste gidsen en neemt verder ook actief deel ...

Avondje uit Amsterdam; Lachen is gezond

Een avondje uit in Amsterdam dat u niet snel zult vergeten: lachen is gezond! U maakt een hilarische lachtour met Amsterdams leukste en grappigste gidsen en neemt verder ook actief deel aan verschillende activiteiten in de Jordaan. Een leuk idee voor een avondje uit met vrienden of collega’s.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
Avond
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €76,50 p.p.

Offerte

U reist per touringcar voor uw avondje uit naar Amsterdam, waar u bij aankomst wordt opgewacht door Amsterdams grappigste gidsen voor een lachtour! Het arrangement lachen is gezond in Amsterdam betekent een rondleiding zoals u deze nog niet eerder heeft meegemaakt, een verhaal doorspekt met humor.

Aansluitend staat u een feestavond te wachten, inclusief een dinerbuffet. In het Baantjer museumcafé doet een Amsterdamse volkszanger de Jordaan herleven met medleys van Johnny Jordaan & Willy Alberti. U mag tijdens dit avondje uit in Amsterdam overigens ook zelf aan de slag: tijdens de karaoke en met de oud-Hollandse spelletjes. Een dynamische avond waarbij u als gast actief wordt betrokken en niet stil hoeft te zitten. Aansluitend gaan de stoelen aan de kant, de volumeknop omhoog en de voetjes van de vloer. Jordanese humor, Engelse Eighties en de betere schlagers: uw avondje uit in Amsterdam blijkt aan het eind weer eens veel te kort!

Vertrek: 15.30 uur
Thuiskomst: 00.00 uur

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• rondleiding onder leiding van een gids
• dinerbuffet
• feestavond

TouringcarAvondje uit
Lachen is gezond  € 76,50

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!