Kwalitatief genieten! SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Avondje uit Avondje uit
Nederland

Happen en Stappen in Groningen

Groepsreizen - Dagtochten - Avondje-uit - Happen en Stappen in Groningen

Avondje uit; Happen en stappen in Groningen 
Wie kiest voor een avondje uit in Groningen, kiest voor een bijzondere avond die in het teken staat van heerlijk eten en een prachtige wandeling door de stad. Het arrangement w...

Avondje uit; Happen en stappen in Groningen 

Wie kiest voor een avondje uit in Groningen, kiest voor een bijzondere avond die in het teken staat van heerlijk eten en een prachtige wandeling door de stad. Het arrangement wordt niet voor niets happen en stappen in Groningen genoemd! Deze avond uit in Groningen is een combinatie van een culinair avontuur met een aangenaam vleugje cultuur. Tussen de stadswandeling door maakt u een aantal stops bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner. Laat u verrassen in deze prachtige stad.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
Avond
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €103,- p.p.

Offerte

Ga mee op een avondje uit in Groningen. U gaat uit eten, maar dan anders! Dit avondje uit in Groningen is een combinatie van culinair avontuur met een aangenaam vleugje cultuur. Bij aankomst in Groningen begint uw culinaire ontdekkingstocht in een sfeervol restaurant. Hier wordt u ontvangen met een heerlijke amuse en aperitief om vervolgens een start te maken aan uw wandeling onder leiding van een deskundige gids. 

Tussen de wandeling door maakt u diverse malen een stop om te genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht in 3 verschillende aangename restaurants die Groningen rijk is. Laat u verrassen en geniet van uw avond in deze prachtige stad!

Vertrek: 15.00 uur 
Thuiskomst: 00.00 uur

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• happen en stappen arrangement inclusief 3-gangen diner en wandeling onder leiding van een deskundige gids

TouringcarAvondje uit
Happen en stappen in Groningen  € 103,-

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!