Kwalitatief genieten! SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Avondje uit Avondje uit
Nederland

De TV draait door

Groepsreizen - Dagtochten - Avondje-uit - De TV draait door

Avondje uit; De TV draait door
Met vrienden of collega’s een avondje uit in Maastricht, met niet alleen een etentje maar ook een leuke spelavond? Doe mee met de tv draait door in Maastricht en beland met uw team steeds w...

Avondje uit; De TV draait door

Met vrienden of collega’s een avondje uit in Maastricht, met niet alleen een etentje maar ook een leuke spelavond? Doe mee met de tv draait door in Maastricht en beland met uw team steeds weer in een ander televisieprogramma: van 'Masterchef', naar 'Ik hou van Holland' tot aan 'Expeditie Robinson'! Is uw team het meest allround?

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
Avond
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €60,75 p.p.

Offerte

Ga een avondje uit in Maastricht met uw vrienden of collega’s. Op de heenreis richting Maastricht maakt u eerst een tussenstop voor een gezellig 3-gangen diner. Vervolgens rijdt u door naar Maastricht waar u het beste van alle tv-spelshows op de Nederlandse televisie combineert. Wat dacht u van proeven bij de 'Masterchef', een prachtig lied bij 'The Voice', 'Expeditie Robinson'-uitdagingen of een spannende bomronde van 'Ik hou van Holland'? Bij aankomst vult u bovendien een korte vragenlijst in. De antwoorden worden razendsnel verwerkt in een speciale 'Ranking the Stars' ronde over de deelnemers. De deelnemers worden per team ingedeeld zodat het een avond vol spanning en hilariteit wordt. Inclusief 1 drankje en een prijs voor het winnende team. 

Vertrek: 15.30 uur
Thuiskomst: 00.00 uur

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Inclusief:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• spelprogramma inclusief 1 consumptie en een prijs voor de winnaars
• 3-gangen diner tijdens de heenreis

TouringcarAvondje uit
De TV draait door  € 60,75

 

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!