blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Duitsland

Movie Park Germany

Groepsreizen - Dagtochten - Attractieparken - Movie Park Germany

Dagje Movie Park Germany
Op slechts 1,5 uur van Utrecht worden in Movie Park Germany de grootste bioscoopfilms werkelijkheid. Geniet van meer dan 40 attracties en shows die allemaal in het teken van films staan en ontmoet uw f...

Dagje Movie Park Germany

Op slechts 1,5 uur van Utrecht worden in Movie Park Germany de grootste bioscoopfilms werkelijkheid. Geniet van meer dan 40 attracties en shows die allemaal in het teken van films staan en ontmoet uw favoriete tv-helden in levende lijve. Beleef in de 4-D bioscoop '' Ice Age - The 4-D Experience ''. Ga met de geliefde luiaard Sid en zijn vrienden mee op een spannend avontuur in de vierde dimensie, die ook in het Nederlands wordt getoond. In het grootste NICKLAND van Europa begeleid u Spongebob in de '' Splash Bash '' naar Bikini Bottom of test u samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding '' Atomic Flyer '' uit. Houdt u van actie en kunt u daar geen genoeg van krijgen? Stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de '' High Fall ''. Of draai een paar loopings in de '' MP Xpress '' zonder vaste grond onder uw voeten. U gaat op een bloedstollende vampierenjacht in het donker in de indoor-achtbaan '' Van Helsing's Factory ''. In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters, hongerige weerwolven en ten dode opgeschreven patiënten dwalen door de straten en spookhuizen. Tijdens het Halloween Horror Feest gelden verruimde openingstijden. Welkom in het Hollywood van Duitsland.

© Movie Park Germany

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €41,- p.p.

Offerte

Op slechts 1,5 uur vanaf Utrecht worden in Movie Park Germany de grootste bioscoopfilms werkelijkheid. Geniet van meer dan 40 attracties en shows die allemaal in het teken van films staan en ontmoet uw favoriete tv-helden in levende lijve. Beleef in de 4-D bioscoop ” Ice Age – The 4-D Experience”. Ga met de geliefde luiaard Sid en zijn vrienden mee op een spannend avontuur in de vierde dimensie, die ook in het Nederlands wordt getoond. In het grootste NICKLAND van Europa begeleid u SpongeBob in de “Splash Bash” naar Bikini Bottom of test u samen met Jimmy Neutron zijn nieuwste uitvinding “Atomic Flyer” uit. Houdt u van actie en kunt u daar geen genoeg van krijgen? Stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”. Of draai een paar loopings in de “MP Xpress” zonder vaste grond onder uw voeten. U gaat op een bloedstollende vampierenjacht in het donker in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory”. In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters, hongerige weerwolven en ten dode opgeschreven patiënten dwalen door de straten en spookhuizen. Tijdens het Halloween Horror Feest gelden verruimde openingstijden. Welkom in het Hollywood van Duitsland!

Vertrek: 07.30 uur
Thuiskomst: 20.30 uur

© Movie Park Germany

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• entree Movie Park Germany

TouringcarDagtocht
Dagje Movie Park Germany  € 41,-

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!