blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York
Nederland

Efteling

Groepsreizen - Dagtochten - Attractieparken - Efteling

Dagje Efteling
Bezoek per touringcar de Efteling tijdens een groepsreis met bijvoorbeeld uw collega’s, familie of een vriendengroep. Een busreis naar de Efteling staat garant voor een sprookjesachtige ervaring met allerl...

Dagje Efteling

Bezoek per touringcar de Efteling tijdens een groepsreis met bijvoorbeeld uw collega’s, familie of een vriendengroep. Een busreis naar de Efteling staat garant voor een sprookjesachtige ervaring met allerlei attracties voor jong en oud. Een dagje Efteling is altijd een ware belevenis.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar
Touringcar

vanaf €53,- p.p.

Offerte

In de Efteling is zo veel te zien en te beleven! Ga met een busreis naar de Efteling en kom terecht in een sprookjesachtige wereld vol wonderlijke vertelsels, duizelingwekkende dromen en avonturen op hoge snelheid. Het attractiepark is zó reusachtig groot, het blijft verbazen. Wandel door het park en geniet van vier schitterende rijken. Test uw heldenmoed in de houten racer-achtbaan Joris en de Draak of breng een bezoek aan de spectaculaire parkshow Ravelijn. De allerkleinsten ontmoeten en begroeten – misschien wel voor het eerst – Langnek en de Sprookjesboom én kijken hun ogen uit in Carnaval Festival en de Droomvlucht. Dat worden herinneringen voor het leven. Verder geniet echt iedereen aan het eind van de dag van de sensationele watershow: Aquanura. Dit is de grootste watershow van Europa! Ga ook mee op een groepsreis met de bus en beleef samen deze dagtocht naar de Efteling.

Vertrek: 08.30 uur
Thuiskomst: 19.00 uur

© Efteling

Alle prijzen van de dagtochten zijn gebaseerd op basis van 90 personen, uitgevoerd per luxe touringcar. De uiteindelijke prijs die u betaalt zal bepaald worden door diverse factoren, waaronder het vertrekadres, de vertrekdatum (hoog- of laagseizoen, per bestemming verschillend), eventuele extra bij te boeken diners en/of excursies en in enkele gevallen de groepsgrootte. Onvoorziene wijzigingen voorbehouden.

Bij de reissom is inbegrepen:
• vervoer per touringcar inclusief bar, toilet en DVD
• entree Efteling

TouringcarDagtocht
Dagje Efteling € 53,-

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Foto's bekijken

Bekijk hier alle foto's.

Foto's bekijken

Video's bekijken

Bekijk hier alle video's.

Video's bekijken
Blijf op de hoogte!