blijvende herinneringen SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Vancouver Vancouver Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Groepsreizen en dagtochten van Keijman Reizen

Keijman Reizen is en blijft uw vertrouwde partner bij de organisatie van uw dagtochten en meerdaagse groepsreizen. Zoals u van ons gewend bent, staan professionaliteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij slagen er altijd in om verrassende, leuke, vernieuwende maar vooral ook gezellige dagtochten en meerdaagse groepsreizen voor u samen te stellen tegen zeer concurrerende prijzen. 

Contact
met Keijman Reizen

Bel +31 (0) 488 48 35 88

Mail info@keijman.nl

Steden, attractieparken en wintersport

Naast de diverse stedenreizen naar onder andere Parijs, Barcelona, Praag, BerlijnRome en Londen gaan er ook altijd veel bedrijven en groepen een dagje met Keijman Reizen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Brugge en Gent. De attractieparken zijn ook altijd erg in trek, of u nu kiest voor een dag naar Disneyland of naar Moviepark Germany, bij Keijman Reizen bent u aan het juiste adres. Verder worden reizen naar onder andere Dublin, Lissabon en Andalusië georganiseerd. Bovendien genieten elk jaar weer veel bedrijven van een week of een lekker dagje langlaufen en skiën in Oostenrijk of het Sauerland.


Jarenlange ervaring in dagtochten en meerdaagse groepsreizen

Keijman Reizen is een zelfstandige touroperator die in haar lange bestaan (opgericht in 1979) veel ervaring en kennis heeft opgedaan met het organiseren van besloten groepsreizen op maat! We organiseren jaarlijks voor zo’n 35.000 personen diverse activiteiten, dagtochten en reizen voor groepen vanaf ongeveer 25 personen. We werken samen met een zeer uitgebreid netwerk van vervoerspartners, reisagenten en vele andere landelijke en Europese instanties. Hierdoor kunnen wij méér voor minder aanbieden.

Eén contactpersoon voor uw dagtocht of meerdaagse groepsreis

U heeft vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt eenzelfde contactpersoon. Hij of zij bespreekt met u alle mogelijkheden, voorziet u van deskundige adviezen en zorgt er voor dat de reis tot in de puntjes verzorgd is. Zo kunt u met een gerust hart met de gehele groep op reis! Onze slogan “Kwalitatief genieten!” blijft onverminderd van toepassing en wij voorzien u graag van een geheel vrijblijvende offerte. Alle vermelde prijzen gelden per persoon en zijn inclusief de bijbehorende activiteiten en onderdelen. Het vervoer is per luxe touringcar welke voorzien is van bar, toilet en DVD. 

Een leuke dagtocht of personeelsreis zal extra motiverend werken en zorgt voor een goede teamspirit!

 

Reis nieuws

Hofstede Praktijkschool wint 'Selfie actie'
Dit jaar konden leerlingen en docenten tijdens hun reis een leuke en spraakma...

Meer reis nieuws

Video's bekijken

Bekijk hier onze bestemmingsvideo's!

Video's bekijken

Foto's bekijken

Binnenkort kunt u hier diverse fotoalbums van onze reizen bekijken.

Foto's bekijken
Blijf op de hoogte!