Kabinet past reisadviezen aan

Dinsdag 27 juli 2021

Vanaf 27 juli geldt er voor geen enkel land binnen de Europese Unie een negatief reisadvies meer. Alle landen zijn vanaf nu geel of groen. Het kabinet kon dit doen omdat de vaccinatiegraad in heel de EU stijgt en de ziekenhuizen de situatie relatief onder controle hebben. Ook voor de toeristische sector is dit goed nieuws. We dienen nog wel rekening te houden met eisen die individuele landen hebben voor Nederlanders en Belgen. Op de website van Nederland Wereldwijd staan deze eisen beschreven. 

Omdat het Verenigd Koninkrijk sinds de Brexit niet meer bij de Europese Unie hoort, zal dit land individueel bekeken worden. Op dit moment is het Verenigd Koninkrijk nog 'oranje' en worden niet-noodzakelijke reizen ontraden. 

Gaat u binnenkort op reis naar een land dat groen is, zijn er voor de terugreis naar Nederland ook geen eisen. Mocht het land op geel (of oranje) staan, dan dient u een negatieve coronatest te hebben. Uitzonderingen zijn er voor volledig gevaccineerden of een reizigers met een herstelbewijs. Dit geldt voor zowel bus-, vlieg- als treinreizen. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.