Versoepeling reisadviezen!

Zaterdag 15 mei 2021

Goed nieuws voor de reissector en voor reizigers die niet kunnen wachten weer op vakantie te gaan. Tot vandaag stonden alle seinen op 'oranje' en konden we niet naar het buitenland reizen. Vanaf zaterdag 15 mei gaat de overheid per land een advies afgeven en meteen zijn er een aantal landen op 'geel' en 'groen' gezet. 

Landen waar nu relatief weinig nieuwe besmettingen bijkomen en waar Nederlanders weer welkom zijn krijgen nu een aanpassing. De aanpassing geldt voor Finland, Ierland, Portugal, de Canarische Eilanden, de Balearen (Mallorca, Menorca en Ibiza), Malta en de meeste Griekse Eilanden voor Europa en Thailand, Rwanda, Aruba, Curacao en Sint Maarten buiten Europa. Deze landen zijn 'geel' geworden. Dit betekent dat het reizen weer mogelijk is, maar er nog wel veiligheidsrisico's van kracht zijn. Er is namelijk altijd kans op besmetting en ook het dagelijks leven in deze landen kan enigszins anders zijn vanwege coronamaatregelen. Saba en Sint Eustatius zijn zelfs 'groen' geworden en hier is het helemaal veilig. 

Op de website van de overheid, www.wijsopreis.nl staan alle adviezen op een rij. Wij hopen dat er aankomende weken en maanden meer landen op 'geel' en 'groen' worden gezet, daarover leest u weer meer op onze website. Mochten er nog vragen zijn wat deze adviezen voor u reis betekenen, neem gerust contact met ons op. 

 

 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.