Griekenland opent voor toeristen

Donderdag 8 april 2021

Positief nieuws uit Griekenland, de Griekse minister Haris Theocharis heeft de plannen voor het openen van het toerisme in Griekenland gepresenteerd. Daarin valt te lezen dat Griekenland op 14 mei opent onder veilige omstandigheden. Fijn nieuws voor de reissector! Griekenland is vooral een zonbestemming maar is inmiddels ook erg populair onder scholen. Vooral Athene en een rondreis door Griekenland zijn de laatste jaren met een opmars bezig. Laten we hopen dat andere landen ook zullen gaan volgen, uiteraard waar mogelijk en veilig!

De Griekse minister Theocharis sprak over de volgende vijf belangrijke punten:

1. Toeristen die Griekenland binnen komen moeten gevaccineerd zijn, een negatieve PCR-test moeten kunnen overleggen of een bewijs kunnen tonen dat ze corona hebben gehad en hersteld zijn.

2. Er zullen steekproefsgewijs arriverende toeristen worden getest. 

3. Er komen quarantaine hotels voor positief geteste toeristen. 

4. Strenge naleving van de protocollen, zoals het dragen van een mondkapje, afstand houden, looproutes en beperkingen in de aantallen per toeristische activiteit. 

5. Het vaccineren van alle medewerkers in het Griekse toerisme. Dit zal gebeuren na de ouderen en kwetsbaren. 

Het zijn kleine stapjes, maar wij zijn blij met elk positief bericht! We blijven jullie via onze socials en website op de hoogte houden. 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.