Positieve blik naar de toekomst

Vrijdag 12 maart 2021

Het zijn stille maanden geweest voor de reiswereld, toch zijn het maanden geweest waarin er veel gebeurd is. Inmiddels zijn er bijna 2 miljoen Nederlanders gevaccineerd en kijken we uit naar het moment dat we weer vrij kunnen reizen. Dit moment laat hopelijk niet lang meer op zich wachten en we horen van vaste klanten dat ze niet kunnen wachten weer met de school of de collega's op reis te kunnen. Afgelopen week werd de stilte enigszins verbroken doordat een vaste klant zijn wintersportreis in januari 2022 geboekt heeft! Hier zijn we erg blij mee en we hopen dat er veel gaan volgen. Via deze weg willen we jullie laten weten dat we er klaar voor zijn. We staan te popelen om weer met jullie te filosoferen over een toekomstige reis (als het weer mag natuurlijk). Onze focus ligt op het schooljaar 2021-2022, het jaar waarin alles weer langzaam richting normaal moet gaan. 

Nog even volhouden dus! Wilt u met ons alvast nadenken over de reizen in het nieuwe jaar, neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon. 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Reizen is veel meer dan je verplaatsen van A naar B''

Tim Wijnhoff

Reiscoach Schoolreizen
Tim Wijnhoff


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.