Reiswijzer Europa

Dinsdag 16 maart 2021

Op dit moment raadt Nederland alle buitenlandse reizen tot eind maart af. We missen het enorm, maar helaas is het nu onverstandig om met jullie groep af te reizen naar het buitenland. We hopen dat dit snel weer mag en dan is het handig om in één oogopslag te zien welke mogelijkheden er zijn en welke maatregelen er per land gelden. 

Voor België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Griekenland, Portugal, Spanje, Italië en Zwitserland heeft de ANWB een hele handige tool ontwikkelt, je vindt hem hier

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Reizen is veel meer dan je verplaatsen van A naar B''

Tim Wijnhoff

Reiscoach Schoolreizen
Tim Wijnhoff


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.