Update in moeilijke tijden

Donderdag 3 december 2020

Het is een tijd stil geweest op onze website, waarvoor onze excuses. Het coronavirus is inmiddels bijna een jaar oud, na de eerste besmettingen in Nederland stond onze wereld compleet op zijn kop. We zaten midden in de voorbereiden van de reizen die in maart en april zouden vertrekken. Alles werd opeens anders, we waren niet bezig met reisbescheidenen maar met annuleringen. En helaas is dat tot op heden doorgegaan. Gelukkig zijn de vooruitzichten goed, hopelijk is er binnenkort een werkend vaccin en/of medicijn en kunnen we weer reizen voor jullie organiseren, hetgeen wat wij het liefste doen! We zijn er helemaal klaar voor, hopelijk jullie ook? Neem gerust contact met ons op voor een reis binnen of buiten Nederland of alvast voor het nieuwe schooljaar 2021-2022. Tot snel! 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Reizen is veel meer dan je verplaatsen van A naar B''

Tim Wijnhoff

Reiscoach Schoolreizen
Tim Wijnhoff


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.