Made in Arnhem

Vrijdag 2 oktober 2020

Op dit moment groeit de lijst met 'oranje reisbestemmingen' bijna elke dag. Veel van onze populaire bestemmingen zoals Londen, Parijs, Barcelona en Praag hebben momenteel een oranje reisadvies, dat wil zeggen dat er geadviseerd wordt om 10 dagen in quarantaine te gaan bij thuiskomst. Op enkele bestemmingen gelden zelfs aanvullende eisen, zoals een negatieve coronatest. We weten niet hoe lang deze situatie gaat duren, daarom is het misschien verstandig om dit jaar eens het eigen land op te zoeken. Denk dan eens aan Arnhem.

Arnhem heeft alles te bieden voor een afwisselende, educatieve en verrassende schoolreis dichtbij uw school. Begin uw schoolreis Arnhem met een van de mooiste dierentuinen van Europa; Burgers' Zoo of ga op ontdekking in het Nederlands Openluchtmuseum. Hier kunnen de leerlingen op een educatieve manier kennis maken met het Nederland van vroeger. Het verleden van Arnhem zelf komt ook aan bod. De slag om Arnhem in 1944 had een enorme impact op de stad, leer hierover in de vele musea in en rondom Arnhem. Maar denk ook eens aan een bezoek aan het stadion van Vitesse, het Gelredome, het eerste stadion ter wereld met een uitschuifbaar veld en een dak. Of wandel door het prachtige stadspark Sonsbeek. 'Made in Arnhem' is de slogan waarmee de stad zich presenteert en dat heeft alles te maken met de mode. Arnhem is de modestad van Nederland met haar modeacademie (waar Viktor & Rolf elkaar ontmoette) en haar modekwartier waar u allerlei leuke kleine winkeltjes treft. Daarnaast ligt de Veluwe om de hoek, waar u sportieve activiteiten kunt ondernemen, kunt fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe of een bezoek kunt brengen aan het bekende Kröller-Müller Museum. Kortom, in Arnhem bent u zo en u gaat er niet zo snel meer weg. 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Reizen is veel meer dan je verplaatsen van A naar B''

Tim Wijnhoff

Reiscoach Schoolreizen
Tim Wijnhoff


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.