Toedeledokie!

23 augustus 2020

Langzaam starten alle regio’s weer op en zwaaien we de vakantie uit. Ook het bedrijfsleven wordt weer hervat, we moeten toch echt weer gaan wennen aan die grappen van onze collega’s, de kantoorkoffie en de ‘korte’ pauzes. De bureaustoelen en schoolbanken staan er weer klaar voor, hebben jullie ze gemist? Wij jullie in ieder geval wel! We zwaaien de zomervakantie uit en ontvangen jullie graag snel weer!

Op zoek naar een leuke bestemming voor uw groeps- of schoolreis? Neem een kijkje op onze website en klik op de 'contact' knop!

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Ik zorg ervoor dat jullie onbezorgd van de reis kunnen genieten''

Ineke Hogenkamp-van Ballegooijen

Reiscoach Schoolreizen
Ineke Hogenkamp-van Ballegooijen


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.