Rechtstreekse Eurostar komt eraan!

Woensdag 5 februari 2020

​Treinreizigers reizen vanaf 30 april 2020 rechtstreeks van Amsterdam naar Londen, dat maken NS en Eurostar vandaag bekend. De rechtstreekse verbinding Rotterdam-Londen volgt enkele weken later op 18 mei.
 


Vanochtend kondigen NS International en Eurostar tijdens een feestelijke inaugurele rit tussen Amsterdam en Londen het volgende aan in de media:

-          Vanaf 30 april 2020 gaat er een rechtstreekse Eurostar rijden van Amsterdam CS naar Londen St. Pancras, 2x per dag, reistijd 4.10 uur
-          Vanaf 18 mei 2020 kan er ook vanaf Rotterdam CS rechtstreeks naar Londen worden gereisd met Eurostar, eveneens 2x per dag, reistijd 3.29 uur

 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Reizen is veel meer dan je verplaatsen van A naar B''

Tim Wijnhoff

Reiscoach Schoolreizen
Tim Wijnhoff


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.