Brochure

SCHOOL- EN STUDIEREIZEN

De afdeling school- en studiereizen beschikt over een enorme hoeveelheid kennis waarmee wij u van dienst kunnen zijn voor het organiseren van uw specifieke school- of studiereis. Toegespitst op uw wensen en budget stelt de afdeling een passend voorstel samen. Dit kan zowel thematisch als recreatief zijn. Maar ook voor grootschalig vervoer van uw opleiding bent u hier op het goede adres. De doelstelling is, uw studenten te laten genieten van een onvergetelijke excursie of studiereis.

Klik hier om onze brochure te downloaden.

BEDRIJVEN en PERSONEELSVERENIGINGEN

Uw goede gevoel is ons einddoel. Keijman Reizen stelt, gebaseerd op uw specifieke wensen en geheel op maat, een besloten groepsreis voor u samen. De capaciteit hiervoor is nauwelijks begrensd, zelfs voor groepen van meer dan 500 personen stellen wij  probleemloos een volledig verzorgd arrangement samen. Door onze zéér goede contacten met hotelketens en lokale agenten over de gehele wereld zijn wij in staat u geweldige aanbiedingen te doen. Wij gaan hierbij in uw voordeel tot het uiterste. Ervaar het zelf.

Klik hier om onze brochure te downloaden.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.