ANVR

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)

ANVR - groepsreizen

Keijman Reizen is lid van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). De ANVR behartigt de belangen van de aangesloten reiswinkels, touroperators en websites. De strenge toelatingsvoorwaarden en kwaliteitseisen hebben er toe geleid dat het ANVR-logo een kwaliteitskeurmerk is geworden voor consumenten. Voor u als opdrachtgever maakt dat logo dus een groot verschil! De groepsreizen in onze offertes worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-B2B Reisvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen in deze offerte tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Meer info: www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf

Of een reisorganisatie bij de ANVR is aangesloten, kunt u controleren via www.anvr.nl, klik op controleer lidmaatschap. 


 

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Een schoolreis die zowel leerzaam als avontuurlijk en gezellig is? Geen probleem!''

Floor van Oeveren

Reiscoach Schoolreizen
Floor van Oeveren


Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt keijman.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.