Maak nieuwe herinneringen

Over Keijman Reizen

Bij Keijman Reizen vinden we dat reizen veel meer is dan je verplaatsen van A naar B. Reizen moet in onze optiek niet alleen goed geregeld zijn, het moet tegelijk de mens verrijken met blijvende herinneringen. Dat is dan ook precies de basis waarop we onze besloten groeps- en schoolreizen aanbieden.  

We zijn de touroperator die graag met u meedenkt. En meeréist. Want uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Weet u bijvoorbeeld niet precies wat uw eindbestemming moet worden? Wij komen u graag tegemoet met verrassende alternatieven.  

Lees meer

Onze brochures

Onze inspiratiegidsen geven u een kijkje in ons ruime aanbod. In deze reisgids laten we zien dat er nog heel veel moois valt te ontdekken. Zodat u het maximale uit uw reizen haalt.

Vraag nu hier een brochure aan.

Contact

Uw eerste contactpersoon bij Keijman Reizen blijft uw contactpersoon, vanaf het begin tot aan het eind van de reis. Eén vaste reiscoach die alle bijzonderheden van uw reis kent en altijd bereikbaar is. Die het bovendien een uitdaging vindt om u de beste reis tegen de scherpst mogelijke prijs te bieden.  

Bel +31 488 48 35 88

''Blijvende en waardevolle herinneringen, daar doen we het voor!''

Michiel Boers

Operationeel directeur
Michiel Boers