SGRZ Calamiteitenfonds SGR
Team Keijman Reizen Team Keijman Reizen
Rome Rome
Kopenhagen Kopenhagen
Berlijn Berlijn
Parijs Parijs
Edinburgh Edinburgh
New York New York

Eefje Vogelaars

Wie houdt er niet van vakanties samenstellen en zich verdiepen in de mooie plekken  die deze wereld te bieden heeft? En hoe mooi is het als je daar je werk van kan maken? Dat is precies wat ik dacht toen ik mijn studie van NHTV had afgerond. Mijn interesses liggen in het organiseren van evenementen en het samenstellen van maatreizen. Door de jaren heen heb ik zelf verschillende steden bezocht. Deze steden vond ik zo mooi en wil ik dan ook graag delen met anderen. Of het nu om een buitenlandse stad gaat of een stad binnen Nederland, elke bestemming heeft haar eigen charme. Dat maakt dat dit werk mij zoveel voldoening geeft. Het is iedere keer een leuke uitdaging om voor u als klant een op maat gemaakte unieke reis te organiseren!

Kennis en reiservaring populaire Keijman bestemmingen: Gent & Brugge, Berlijn, Budapest, Lissabon, Sevilla en Granada, Valkenburg & Maastricht, vele dagtochten in Nederland, evenementen

Ginny IJzendoorn

Tijdens en na mijn studie Internationaal Toeristisch Management heb ik veel werk- en reiservaring opgedaan in het buitenland. Ik heb in Zuid-Frankrijk stage gelopen, gestudeerd in Malta en onlangs 1,5 jaar op Curaçao gewoond en gewerkt. Dit waren onvergetelijke ervaringen, waar ik veel heb gezien en geleerd!

Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ik heb een grote interesse voor vreemde talen en culturen. Reizen is mij met de paplepel ingegoten, waardoor ik ondertussen al veel van de wereld heb mogen zien. Ik wil deze grote passie graag met u delen.

Het is voor mij een mooie uitdaging om een prachtige reis op maat samen te stellen die bij uw wensen past!

Kennis en reiservaring populaire Keijman bestemmingen: Barcelona, Parijs, Valencia, Sevilla, Malaga, Antwerpen, Keulen, Madrid, Berlijn, Rome, Brussel, Lissabon, Istanbul en meerdere dagtochten Nederland.

Reis nieuws

NIEUWSBRIEF: Winteraanbieding Toscane
Lees hier alles over de winteraanbieding van 2017 en de nieuwe ontwikkelingen...

Meer reis nieuws
Blijf op de hoogte!